Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Przyciemnianie szyb

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Przyciemnianie szyb

Witam.
    Gdzie w opolskim moge liczyc na profesjonalne przyciemnienie szybek? Ja jestem z Kędzierzyna-Koźla.
    Pozdro.

W Opolu Firma "KOPOL - AutoSzyby" https://www.kopol.com.pl/
    Kopol, ul. Zielonogórska, 45-313 Opole
    Tel.: +48 77 455 45 40, tel./fax: +48 77 455 31 53

Główna siedziba firmy mieści się w Opolu przy ul. Zielonogórskiej 4, natomiast filie w Kędzierzynie-Koźlu i Nysie. - czyli pod nosem .
    W zakładce Kontakt - podane są wszelkie namiary do Filii.

wymieniałem kiedyś u nich szybę przednią i zrobili to bardzo dobrze używają szyb Pilkington'a.
    Robią przyciemnianie szyb profesjonalnie i na co oczywiście jest gwarancja - oferta jest na stronie www.
    Last edited by rambo7; 15-03-2012, 08:10.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Hehehe dzięki. Ale gafa przecież to 300m od mojego domu wiedziałem, że tam szyby wymieniają ale nie wiedziałem, że przyciemniają też.... :P

Powiedzcie mi czy ładniej przyciemnić wszystkie szybki prócz przedniej bo tej raczej nie można;p czy tylko tył???
      Last edited by JapkoDre; 15-03-2012, 09:51.

Comment

podejdź do nich i pogadaj, wydatki zweryfikują zakres prac.
        Przyciemnienie musi być wykonane zgodnie z prawem bo jak nie będzie odpowiedniej przepuszczalności światła w przednich bocznych szybach to zabiorą ci dowód albo przy policmajstrze będziesz je musiał ściągać i kasa w błoto, albo jak będziesz miał szczęście i nie trafisz na kontrolę to może być problem na przeglądzie technicznym.
        Rób wszystko z głową i po przeanalizowaniu tematu.
        Kierownik Działu Diesla

Comment

W starej hondzie V tył miałem tak przyciemniony, że trzeba było podejśc i przyłożyć rece do szyby i nachylic sie zeby cos mozna było zobaczyc w srodku. 3 lata jezdzilem tak i kilka kontroli miałem ale nigdy nic się nie czepiali no chyba, że tyl może tak być?
          No ale oni tam przyciemniają wlasnie ze standardem jakimś obowiązującym więc raczej wszystko ogarną jak trzeba.
          Tylko chodzi mi o to czy przyciemnić sam tył czy też przednie boczne? Niewidziałem hondy z przednimi bocznymi przyciemnionymi i nie wiem jak to się prezentuje wlasnie... :/

Comment

mi nie podoba się kiedy tył jest mocno ciemny a przednie w ogóle moim zdaniem kiesko to wygląda - by nie powiedzieć wieśniaczo, bo robi sie auto "przedstawiciela handlowego" dla mnie to nie fajne jest.
            Podoba mi sie natomiast gdy przednie leciutko ciemniejsze od fabryki a tylne tylko 30% ciemniejsze od przodu wygląda to bardzo estetycznie i z klasą.
            Kierownik Działu Diesla

Comment

No i chyba na takie coś się zdecyduje ale koszta nie małe hehe. A jeśłi mówimy o przodzie to w gre wchodzą tylko szybki boczne przednie? Bo rozumiem,że przedniej czołowej się nie przyciemnia? Czy też?

Comment

Nie chciałbym Cię w błąd wprowadzić ale chyba czołowa może przyciemniona z fabryki wyjechać... Najlepiej zapytać tych co to zakładają oni na pewno będą wiedzieć.

Pozdro
                The 1st. - EJ9
                The 2nd. - ES7
                The 3rd. - FD7
                The 4th. - CU2
                ------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------

Comment

JapkoDre i jak tam byłeś się pytać? Jak to cenowo u nich wygląda?
                  Rocznik 99 5d D14Z4 1,4 is

Comment

Working...
                  X