Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Oleje i dodatki Millers Oils

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Oleje i dodatki Millers Oils

Witam,

Mam do zaoferowania oleje oraz dodatki do paliw firmy Millers Oils. Jako oficjalny dystrybutor większość asortymentu mam na miejscu co gwarantuje szybką wysyłkę. Można zakupić u mnie każdy produkt z aktualnej oferty tego właśnie producenta, poniżej przykłady niektórych produktów:

- Millers Motorsport CFS 5W40 NT+, najwyższa półka z cząsteczkami nanodrive
    - Millers Motorsport CFS 5W40
    - Millers Motorsport CFS 10W60 NT+
    - Millers Motorsport CFS 10W60
    - Millers EE Longlife 5W30
    - Millers EE Longlife 5W40
    - Millers Trident 5W40
    - Millers Trident 10W40

- Engine Flush - płukanka do silnika, nie jest agresywna dla uszczelek, nie powoduje powstawania wycieków, usuwa nagar z pierścieni oraz brud zalegający w silniku
    - Assembly lube - olej/smar do składania silników oraz skrzyń biegów, nie spływa z elementów po nałożeniu
    - Diesel Power EcoMax 500ML, dodatek do ropy wystarczający na 500L paliwa, dodaje 4cetany, czyści ukł. paliwowy
    - Petrol Power EcoMax 500ML, dodatek do benzyny wystarczający na 500L paliwa, dodaje 2 oktany, czyści ukł. paliwowy

Od ręki dostępne Millersy z serii EE, XF, Trident, Motorsport. Na każdy zakup wystawiam FV lub paragon, atrakcyjne ceny dla stałych odbiorców.

Wysyłka:
    - paczkomaty
    - Poczta Polska
    - Kurier DPD
    - wysyłka pobraniowa

Kontakt:
    - PW
    - [email protected]
    - 668-235-382
    Last edited by Lukas; 12-02-2018, 13:56. Powód: Przeniesienie z działu giełda (punkt 4. regulaminu) + usunięcie cen.
Working...
X