Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

MEGA RABATY DLA NASZEGO FORUM !!! sklep,części wyłącznie do japońców JPARTS.PL

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• MEGA RABATY DLA NASZEGO FORUM !!! sklep,części wyłącznie do japońców JPARTS.PL

unnamed.jpg

Polecam(Hondaniel) ten sklep ,naprawdę szeroki asortyment ,praktycznie wszystkie części do aut japońskich (specjalizacja)

wystarczy założyć konto w sklepie , wysłać maila ze swoim loginem z forum ,w tytule forum civic .

Wszystko jest już przypisane i aktywne. Aby zostać po rejestracji przypisanym do grupy rabatowej należy przesłać e-mail z loginem, oraz info: Forum Civic. Do 24 godzin konto zostanie przypisane do ww. grupy.
    Dodatkowo jeżeli jakieś ceny będą nie odpowiednie bądź też na konkretnego producenta będziecie potrzebowali dodatkowy rabat podeślijcie do mnie info zwrotne a ja postaram się wtedy jeszcze pomanewrować rabatem. Zapewne nie zawsze się to uda z powodu już wysokich rabatów, ale jeżeli się uda to poprawię.

sklep z częściami japońskimi

Pozdrawiam

Mariusz Zapart
    tel. kom: 693-700-380
    tel. biuro: 14 655-52-05
    e-mail: [email protected]

(reklama uzgodniona z Administracją forum. Kupujących prosimy o obiektywne opinie o upustach i transakcjach).
    Last edited by Hondaniel; 26-10-2016, 20:58. Powód: Oferta forumowicza.

Fajna sprawa ale zrezygnowałem kiedy musiałem wprowadzić dane osobowe. Niby i tak podaje się je przy wysyłce ale jakoś człowiek ma opory kiedy łączy się to z forum na którym zostawia się wiele informacji o sobie czasem nieświadomie.
    Honda Hybrid 3,4L/100km
    sigpic
    https://www.civicforum.pl/showthread...979#post323979

Comment

Working...
    X