Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tania myjnia krakow

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Tania myjnia krakow

Witam,
    moze ktos kojazy tania dobra myjke w krakowie, Jestem swiezym posiadaczem hanki i nie mam dobrej orientacji jesli chodzi o takie sprawy. Kolo mnie jest na BP kolo KROKUSA,multikina na bora komoroskiego, reczna myjka samoobsluga. Mial; kots moze jakas stycznosc z nia ?
    Civic 3D 1.4is '98

to nic nie da

Maku, odradzam takie mycie, wyglada jak bys umył a po chwili jest matowy, odradzam takze szczotki wiadomo tysiace zarysowań, ja myje na matecznym ul wadowicka chłopaki myja dokładnie i nie niszczą lakieru

Comment

dzieki za info, a z cena mniej wiecej jak? nie nawidze jedzic brudnym autem, a teraz znowu taka pogoda ze na myciu tez dobrze nie wyjde. Czyli odradzasz mycie samemu kerscherem ?
      Civic 3D 1.4is '98

Comment

dokładnie, uwazam ze bezdotykowe mycie nie dokonca sie sprawdza ale moze przekonaj sie sam moze Tobie sie uda ceny mycia 15 do 20 zł.

Comment

Przy stacji Orlen, na ruczaju jest bezdotykowa myjnia. Umyjesz tanio, z woskowaniem itd. Jak wrzucę 10 zł to pod koniec mycia już się nudzę, bo wszystko jest czyste. Jedyny minus, w zimie nie wysuszy karoserii.

Comment

Bobrze i dokładnie a tanio myją na ul. Prandoty 7.
            Wygląd myjni jest odwrotnie proporcjonalny do świadczonych usług.
            Polecam.

Comment

a powiedzcie mi bo na BP na Bora teraz zmienili myjnie na nową, nie wiem jak to powiedzieć ale chyba te nowe szczotki dużo mniej rysują lakier? poprzednie to była masakra.
              w dodatku na panelu chyba można w ogóle przed myciem wyłączyć niektóre szczotki. czyli np myć bezdotykowo?
              będę musiał się zapytać obsługi
              sigpic

Comment

w zaprzyjaznionych macie myjnie w krakowie.powolac sie na forum i korzystac ze znizkami.dajcie tylko znac czy sa respektowane ustalenia
                Last edited by Tomo1; 20-03-2010, 00:34. Powód: literówka
                ビートル ジョン

Comment

Ważne, aby mieć możliwość wyboru wszak nie każdemu jest po drodze do myjni przy ul. Orawskiej niezależnie, do jakości usług i ich ceny.

Comment

BP na Bora obok Krokus - Bardzo dobra myjnia automatyczna jak i ręczna.
                    Na automatycznej zapłaciłem 25 zł (Mycie woskowanie suszenie itp.full serwis) ale wziąłem opcję bez mycia podwozia. Efekt ? - Byłem mega zadowolony. W aucie można było się przyglądać przez bardzo długi czas
                    Moja rakieta
                    http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=23577

Comment

NA pasterniku na Arge jest tez dobra. Za 1 zyla masz ponad minutę i no jak szybko się zawiniesz to za 7 masz juz blysk Pozdro

Comment

Working...
                      X