Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Motoryzacyjny Sklep Internetowy www.motochemia.pl - Rabat 5% dla Forumowiczów

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Motoryzacyjny Sklep Internetowy www.motochemia.pl - Rabat 5% dla Forumowiczów

Witamy Wszystkich Forumowiczów,

Zapraszamy do odwiedzenia sklepu Motochemia.pl

Specjalnie dla Was oferujemy Stały, Niezmienny 5% Rabat na wszystkie produkty w Sklepie Motochemia.pl

Wystarczy się zarejestrować na sklepie i w odpowiedzi na to ogłoszenie podać imię i nazwisko. Wtedy przypiszemy rabat do Twojego konta.

Dodatkowo do końca września 2014 do każdego zamówienia w gratisie dajmy najnowszy zapach samochodowy Dr. Marcus City. Wystarczy wpisać w komentarzu do zamówienia: civicforum

W ofercie Motochemii są Akcesoria, Chemia, Kosmetyki Samochodowe, Płyny eksploatacyjne, Oleje (w super cenach), Filtry do każdego auta, Wycieraczki, Żarówki i wiele wiele innych

Motochemię tworzy grupa doświadczonych ludzi, dlatego chętnie odpowiemy na każde Wasze pytanie oraz chętnie doradzimy w zakresie zakupów. Można śmiało pisać na [email protected] lub pytać w odpowiedzi na ten wątek.

Dywaniki Rezaw-Plast

Uprzejmie informujemy, że do oferty naszego sklepu dołączyły dywaniki gumowe Polskiej firmy Rezaw-Plast.
    Ze względu na dość wysoki rant, dywaniki te idealnie nadają się do użytku w warunkach zimowych.

Comment

Polecam, pracuje obok nich i często tam zaglądam.
      Moja I Honda > http://www.civicforum.pl/showthread....ivic-VI-log000 <

Comment

W ostatnim czasie do oferty naszego sklepu dołączyły folie/gumy w sprayu firmy Deco Color o nazwie Plasti Skin, które są odpowiednikiem znanych lakierów Plasti Dip, a także lakiery matowe i tzw rust blockery - czyli podkłady do nałożenia bezpośrednio na rdzę. Cała paleta kolorów dostępna jest na naszej stronie internetowej.
        Deco_Folia_w_sprayu_Plasti_Skin_Zielony.jpgDeco_Lakier_Matowy_Fioletowy.jpgDeco_Rust_Blocker_Antykorozyjny_Srebrny.jpg

Z nowości warto również wspomnieć o produktach marki Chema (Bitex, fluidol, itd), Boll, olejach silnikowych Motul, Valvoline, Castrol, Farecla G3 i wiele innych drobniejszych rzeczy.
        Chema_Bitex_500ml_Srodek_do_podozi_spray.jpgBoll_Srodek_do_konserwacji_profili_500ml.jpgMotul_Specific_5W30_1L_Olej_Syntetyczny.jpgVAL_ML_5W40_1L.jpgOlej_Castrol_GTX_10W40_1L.jpgFarecla_Pasta_G3_250ml.jpg

Przypominamy o stałym i niezmiennym rabacie 5% dla wszystkich forumowiczów

Comment

Do oferty naszego sklepu dołączyły 2 nowości. Seria Kosmetyków Turtle Wax Perfect Finish oraz Meguiar's
          Wszystkie ceny dostępne są na naszej stronie: www.motochemia.pl.
          Oczywiście dla wszystkich forumowiczów oferujemy rabat na zakupy w wysokości 5%

Załączone pliki
          Last edited by motochemia; 19-05-2015, 11:32.

Comment

Wracamy po dłuższej przerwie,Nasza oferta poszerzyła się o nowe kosmetyki marki ShinyGarage czy Tenzi, nowe oleje a także części samochodowe (na ten moment klocki i tarcze). Stały i niezmienny rabat 5% cały czas obowiązuje, przy składaniu zamówienia na naszej stronie www.motochemia.pl lub w zakupach na miejscu w sklepie. Wystarczy podczas zakupów podać hasło civicforum

Comment

Warto również śledzić nas na facebook'u www.facebook.com/motochemia .

Comment

FB Moje Auto3.jpg

Kolejne nowości na naszych sklepowych półkach, tym razem cała seria preparatów Moje Auto z serii Professional https://www.motochemia.pl/products_new.php

Comment

W naszej ofercie znajdziecie również klocki i tarcze hamulcowe takich firm jak Textar oraz TRW. Pamietajcie o stałym rabacie 5% przy zakupach na www.motochemia.pl oraz przy zakupach na miejscu

Comment

Już jestem po pierwszym zamówieniu. Wszystko poszło perfekcyjnie i mam zamiar dalej korzystać z oferty tego sklepu. Polecam

Comment

Tez juz kupowalem... Tyle ze nierozgarniety jestem ze jest znizeczka dla forum i poszlo po full cenie Ale na przyszlosc bede pamietal, bo pewnie jeszcze nieraz sie skusze...

Mam odbior osobisty na miejscu wiec
                      The 1st. - EJ9
                      The 2nd. - ES7
                      The 3rd. - FD7
                      The 4th. - CU2
                      ------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------

Comment

Zamieszczone przez Crisownik Zobacz posta
                        Tyle ze nierozgarniety jestem ze jest znizeczka dla forum i poszlo po full cenie
                        Rabat cały czas obowiązuje

Polecamy się na przyszłość

Comment

Kolejne nowości na naszych sklepowych półkach https://www.motochemia.pl/products_new.php tym razem sporo nowych akcesoriów! Uzupełniliśmy również ofertę Tenzi o kilka produktów

Comment

Zastanawiacie się nad wyborem preparatów do konserwacji opon? Ułatwimy wam zadanie i pokażemy jak działają cztery wybrane przez nas środki

Comment

Zapraszamy do zapoznania się z nowymi promocjami

Comment

Working...
                              X