Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ASO Kraków

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

News z pierwszej ręki: ASO Car Partner w Krakowie na ul. Bora Komorowskiego z dniem 1 kwietnia przestał działać.
    Dzwoniłem umówić się na serwis i dowiedziałem się, że nie są już autoryzowanym przedstawicielem marki. Będą dalej świadczyć usługi naprawy, ale np części trzeba będzie zamawiać. Zwolnili część personelu i np serwis do odwołania jest czynny w okrojonym składzie do 16:00. Strona jest zamknięta https://www.honda.krakow.pl/ - tylko info o wyprzedaży części - swoją drogą może ktoś znajdzie coś dla siebie

Przejeżdżałem tam dzisiaj i salon stoi pusty.

Comment

Nie jestem zdziwiony :-) Usiłowałem tam kupić samochód i sposób traktowania klienta był szokujący... Wszystko było robione z łaski, jazdy testowej nawet nie proponowali. Pózniej dowiedziałem się, że obsługa zabraniała dzieciom wsiadać do samochodu... Wiec nie dziwię się, że stracili licencję. Już w grudniu konkurencja w KRK o tym mówiła.

Comment

Potrzebuję wymienić olej w CVT i mam dylemat gdzie z tym jechać, żeby nie zapłacić milionów, ale żeby też czegoś nie spieprzyli.
        Last edited by pociech; 30-03-2017, 14:42.

Comment

Working...
        X