Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ASO Kraków

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• ASO Kraków

Czy może ktoś się podzielić opiniami na temat serwisów ASO w Krakowie?

miałem do czynienia z ASO CAR PARTNER i póki co nie zostałem zawiedziony

Comment

jeśli szukasz dobrego serwisu hondy w krakowie to polecam ci serwis www.morawicar.pl napewno bedziesz zadowolony i napewno taniej niz w ASO a robota na tym samym poziomie zapytaj innych co tam już byli

Comment

dolaczam sie do jumpa . W morawicy naprawde dobrze robiaa samochody. Jak co to pytaj tam o Krzyska zna sie gosciu na robocie

Comment

tak dokładnie Krzysiek jest tam najlepszym fachowcem chyba ale ogólnie kazdy co tam pracuje zna sie na swojej robocie

Comment

Dzięki za odpowiedź. Co prawda pytałem o ASO, ale te informacje również się przydadzą.

Comment

byłem w morawicar porzonnie robią i sa w miarę tani

Litości dla języka :-(
              Last edited by syriuszteam; 20-06-2013, 19:05.

Comment

chyba porządnie

Ja mam byłam w kilku ASO w Krakowie. Aktualnie korzystam z usług Krężela. Co prawda w nowym aucie nie ma za wiele roboty poza przeglądami, ale zawsze chętnie doradzą pomogą i to nawet nieodpłatnie.
                Last edited by magda; 20-06-2013, 17:35.

Comment

krężel polecam Mariusza z części Adrian to włąściciel też jest na częściach w spoko gość no i Robert też wiele pomoże ale fakt części jak każdy wie z aso są zawsze droższe

Comment

Czyli mówicie, że Krężel jest ok? Zastanawiam się nad zakupem auta tam... Używanego. Ma ktoś z nimi jakieś doświadczenia w tej kwestii?

Comment

Zamieszczone przez doctor_m Zobacz posta
                      Czyli mówicie, że Krężel jest ok? Zastanawiam się nad zakupem auta tam... Używanego. Ma ktoś z nimi jakieś doświadczenia w tej kwestii?
                      obawiam sie że nie mają tam samochodów używanych przynajmniej ja nie widziałem ale wiem ze ma takie samochody arher wiec tam zaglądnij

Comment

ASO Honda Krężel w Krakowie prowadzi akcję wyprzedaży różnych oryginalnych części i akcesoriów do aut w różnym wieku. Chyba robią jakieś wietrzenie magazynów

Więcej informacji o częściach: https://krezel.pl/promocje,wyprzedaz...czesci,98.html
                        a o akcesoriach tutaj: https://krezel.pl/promocje,wyprzedaz...soriow,94.html

Może komuś coś się uda upolować.

Comment

Cześć!
                          (wersja "speed reading": czytać to, co poformatowałem)
                          Mam do zrobienia coś w zawieszeniu (chrobocze na drogach typu łata-na-łacie, nie jestem w stanie wskazać żadnego konkretnego koła jako źródła dźwięku).

Z polecanych widziałem Morawicar, Wielicar (jeśli to jeszcze istnieje, nei wiem, czy nie zmieniło nazwy, ul. Krakowska w Wieliczce), Krężel albo Honda Team Kokotów.
                          Gdzie najlepiej jechać? Jako że chodzi o zawieszenie, to zależy mi żeby zrobili to najporządniej jak się da (oryg. części?), ale w miarę możliwości nie zdzierając za wymianę połowy samochodu "przy okazji, bo za 3 lata by się zużyło".
                          Mieszkam niedaleko Kurdawanowa, więć kusiła mnie ta Wieliczka, jako względnie blisko, widziałem opinię (sprzed paru lat!), że robią tam "najsolidniej w całym Krakowie, ale nie najdrożej".
                          Last edited by ikari; 11-08-2014, 10:08. Powód: wytluszczylem co najwazniejsze
                          ♪ drive a civic ♫ drive a civic ♪ driiiive a civic ♪ (chórek: a car you can trust!)
                          Ylvis — Stonehenge

Comment

trzymaj się z daleka od wieliczki drogo , drogo , i jeszcze raz drogo innym słowem car partner , krężel , morawicar , po za tym kokotów .

Comment

Ja kupiłem moją Hanie w Krakowie i poprzedni właściciel narzekał na "Krężel" choć to u nich było autko kupione. Mówił że ciężko się z nimi dogadać i kiepsko się układała ich współpraca. Nie jest to moja opinia a jedynie takową słyszałem od poprzedniego właściciela.
                              Moja ko-Hanka http://www.civicforum.pl/showthread....ck-Mój-TYPE-R

Szerszeń by grzes41gt https://www.civicforum.pl/showthread...�-by-grzes41gt
                              sigpic

Comment

Working...
                              X