Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lakiernik

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Lakiernik

Witam koledzy

Mam do Was takie pytanko potrzebuje dobrego i zaufanego lakiernika zalezy mi na pomalowaniu calej HANI wiem ze jest duzo fachowcow ale nie kazdy dobrze maluje

jaki bedzie koszt pomalowania calego auta?

Pozdrawiam

Kolego, ja byłem ostatnio na Brzegowej 27. Robią bracia - jeden lakiernik, drugi blacharz.

Co prawda byłem z dostawczakiem, ale ceny mają dobre - za pomalowanie 2 elementów 250 PLN i mocne wyklepanie zawiasu + całego słupka - za szybko pod rampe podjechałem też 250 PLN . Jak wyszło - nie wiem, bo nie pracuje w tej firmie już Znalazłem ich na necie i opinie mają dobre, więc warto podjechać.

Comment

czołem. mam znajomego lakiernika pod krakowem. sam malował mi nadkola po wspawaniu reparaturek. wg. bardzo dobra robota. jest tez blacharzem. za wspawanie i pomalowanie - a było tego naprawedę sporo roboty wziła 1000 pln. za całosc samochodu mówił mi że chce coś koło 1500-2000 pln. pzdr. jak cos dam telefon. pzdr. no i w zimie to bez sensu malowac.

Comment

zgadzam sie malowanie całego auta zimą to raczej kiepski pomysł chyba że cały czas auto bedzie u lakiernika stało w ogrzewanym garazu przed jak i po malowaniu a za całe auto musisz liczyc minimum 2000zł oczywiscie jak chcesz taki sam kolor jak masz bo jeśli chcesz zmienic kolor to dochodza do malowania wneki i roboty przybywa z rozbieraniem tapicerki całej i koszty rosna jesli nie zalezy ci na czsaie to zrob to na wiosne

Comment

Zamieszczone przez jump23 Zobacz posta
          zgadzam sie malowanie całego auta zimą to raczej kiepski pomysł chyba że cały czas auto bedzie u lakiernika stało w ogrzewanym garazu przed jak i po malowaniu a za całe auto musisz liczyc minimum 2000zł oczywiscie jak chcesz taki sam kolor jak masz bo jeśli chcesz zmienic kolor to dochodza do malowania wneki i roboty przybywa z rozbieraniem tapicerki całej i koszty rosna jesli nie zalezy ci na czsaie to zrob to na wiosne
          podaj mi jakis konktetny powod dlaczego zima niema sensu malowac auta???

Comment

choćby są lakiernicy którzy nie mają urzadzen do suszenia miejsca lakierowanego lampami żeby lakier szybciej sie utwardził i są też tacy którzy zima oszczedzaja na ogrzewaniu swoich hali do lakierowania
            ja sam 2 tygodnie temu odebrałem auto od lakiernika i mam fajnie pomalowane ale auto stało cały czas w ciepłym przed i po malowaniu

Comment

Zamieszczone przez jump23 Zobacz posta
              choćby są lakiernicy którzy nie mają urzadzen do suszenia miejsca lakierowanego lampami żeby lakier szybciej sie utwardził i są też tacy którzy zima oszczedzaja na ogrzewaniu swoich hali do lakierowania
              ja sam 2 tygodnie temu odebrałem auto od lakiernika i mam fajnie pomalowane ale auto stało cały czas w ciepłym przed i po malowaniu
              to trzeba jechac do normalnego lakiernika a nie do wojka mietka ze stodoły!!!!!!

Comment

mam to samo zdanie w tym temacie że na lakiernictwie nie warto oszczedzac bo jak ktos mówi że pomaluje całe auto za 2 tyś to nie chce widziec takiego malowania u mnie na śląsku cena za dobrze pomalowany element trzeba dac 250-300zł

Comment

Witam kolegow

wiem ze zima nie ma sensu malowac auta lepiej po wiem ze ceny oscyluja kolo 2tys ale lepiej znaleac teraz lakiernika i dogadac sie co i jak
                  wiem tez ze przy malowaniu calego auta trzeba rozebrac oprawie pol auta np. lampy klamki

Comment

Ceny za pomalowanie całego auta (bez zmiany koloru) oscylują od 3 tys. wzwyż
                    Honda Civic MB2 2000r. liftback 5D. D16W4

http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20077

Comment

Witam,

wiem ze ceny sa od 2 tys ale ja poszukuje dobego lakiernika z polecenia

Comment

Working...
                      X