Ja chciałbym ostrzec przed tunerem z Krakowa niejaki Cairo. Ja osobiście nadziałem się u niego na zakup części. Miał wystawiony na allegro silnik, który po tym jak się dogadaliśmy okazało się, że sprzedał już twierdząc jednocześnie, że ma drugi taki sam. Zależało mi na czasie więc zgodziłem się umawiając się jednak na szybką wysyłkę. Miałem umówioną wizytę z narzeczoną u onkologa 300km do zrobienia potrzebowałem auta. Wysyłka przedłużała się wpierw twierdził, że jego mechanicy 2-3 dni wyjmowali silnik, potem mówił, że wszystko gra i przed weekendem silnik dotrze. Ostatecznie wysłał go w następnym tygodniu po drodze będąc w Niemczech. Stąd podejrzewam, że silnika dopiero szukał. Z racji tego, że musiałem wynająć auto a on nieterminowo zrealizował umowę zgodził się zwrócić mi koszt wynajmu czego jednakże nie uczynił. Postanowił to jednak sobie odbić wysyłając mi silnik bez miski olejowej. Standardem jest, że kupując blok silnika bierze się go z miską olejową w innym przypadku uzgadnia się jej brak. Jak mój mechanik zobaczył to cudo to się załamał zwłaszcza, że silnik był porozkręcany bez sensu tam gdzie nie było to konieczne do demontażu. Tym samym musiałem dokupić części i jednocześnie mój mechanik zamiast robić inne zlecenia czekał jak głupi na obiecaną dostawę. Pomijam fakt, że zdjęcie z allegro nie odpowiadało rzeczywistości bo silnik jak to powiedział mój mechanik cyt. "jest cały zarzygany". Naprawdę nie polecam i radzę uważać na tego Pana.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Omijajcie te warsztaty/mechaników
Collapse
X
-
No do końca nie jestem przekonany ,być może dokładnie się nie zgadaliście
Z tego co ja wiem to gość jest jednym z lepiej znających się na hondach w polsce i już dłuższy czas współpracy z nim określić mogę jako rewelacyjny
Jest co prawda czasem ciężko dostępny bo sam sprowadza auta co wiąże się z tym ,iż wyjeżdża poza granice państwa
Ale sam często posiłkuje się częściami od niego i nigdy nie miałem takich problemów jak ty to opisujesz
A więc w przeciwieństwie do ciebie ,bo każdy ma mieć własne zdanie Ja w pełni go polecam mimo iż sam zajmuję sie tym samymHONDA SUWAŁKI TEAM
The Power of Dreams
Comment