Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Instalacja LPG w krakowie, gdzie najlepiej??

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Instalacja LPG w krakowie, gdzie najlepiej??

Gdzie polecacie zrobić instalację gazową w Krakowie??
    Wolę dopłacić ale mieć solidnie zrobioną

Wiem, że post sprzed roku i pewnie już dawno zagazowałeś, ale napiszę dla innych, którzy zastanawiają się nad gazem.
    Ja moją Civic zagazowałem w Fugazi na ul. Lindego, przy przebiegu dochodzącym do 180 tys. Dzisiaj mam ponad 220 tys. i jak dotąd spoko. Na ostatnim przeglądzie padł temat wtryskiwaczy gazowych, ale jeszcze nie ma niepokojących objawów.
    Moja instalacja to stag4, reszta osprzętu - nie wiem. Jeśli komuś potrzebne, mogę sprawdzić i napisać.

Comment

Zostawmy dla potrzebujących:

Nie polecam warsztatu:

Autotest (dawniej BKZ auto - podzieliła się na 2)
      al. Jana Pawła II 37/1a

Robiłem wymianę reduktora, miksera, oraz regulację instalacji razem z analizą spalin. Zawsze Pan zganiał winę na coś innego. Z początku myślałem, że prawdę powiada i przejmowałem się tematem. Dopiero jak pojechałem do chlopaków z mGas to zobaczyłem jak wygląda profi robota

Co prawda jest nieźle cenowo ale jakość usługi pozostawia do życzenia
      Last edited by Crisownik; 20-11-2012, 20:08.
      The 1st. - EJ9
      The 2nd. - ES7
      The 3rd. - FD7
      The 4th. - CU2
      ------------------------------------------------------------------

Comment

Panowie i Panie,

Koryguję mój powyższy post. W chwili obecnej nie poleciłbym Pana Burdy. Byłem w poniedziałek u chłopaków z mGas i mogę ich z czystym sumieniem polecić. Koleś który robił mi niunię to oaza spokoju. Odpowiadał na wszystkie moje pytania i tłumaczył co gdzie i jak. Poza tym wyregulował mi instalkę, że autko jest nie do poznania. Spalanie dopiero ocenię po dłuższej eksploatacji ale czuć, że autko inaczej idzie.

Z czystym sumieniem polecam ten warsztat:

mGas
        The 1st. - EJ9
        The 2nd. - ES7
        The 3rd. - FD7
        The 4th. - CU2

Comment

Dwie instalacje montowałem w LPG House i w obu przypadkach jestem zadowolony, zwłaszcza z montażu w mojej hani :P mimo że ma swoje latka nie straciła nic z wigoru na gazie a to bardzo ważne!

Comment

Polecam zakład fugazi na lindego w Krakowie. Bardzo dobrzy fachowcy mozna cene wytargowac. 2 lata temu zakladalem to za stag'a sekwencje zaplacilem 2200zl.
            Do dzis trzyma a minelo 2 lata i tylko 2 serwisy (wstyd sie przyznac)

Comment

Po raz kolejny moge polecic mGas.

Zakladalem sekwencje STAGa i jestem bardzo zadowolony. Montaz tak jak chcialem. Pelna profeska.
              The 1st. - EJ9
              The 2nd. - ES7
              The 3rd. - FD7
              The 4th. - CU2

Comment

Cześć, jestem zdecydowany zagazować mojego civica 1,8 2013. Prośba o polecenie dobrego warsztatu w Małopolsce, bardzo chętnie w Krakowie. Coś ktoś może pomoże. Pozdrawiam

Comment

Polecam firmę Gazik. Solidnie i niedrogo. Można się dogadać co do podzespołów. Nie naciagają przy przeglądach. Wcześniej panowie byli pracownikami Fugazi. Robiłem u nich Accorda, Polo i Almerę. Aut już nie posiadam, ale wiem, że instalacje nadal żyją https://www.gazik.com.pl/

Comment

Polecam w 100% https://autonagaz.net/

Comment

Polecam firmę BG-GAS
                      Mówią wszystko jak jest,zero ukrytych kosztów, pomocni,ceny mega poprawne.
                      Założyli instalacje, serwisuje u nich do tej pory, a teraz będzie robiony tuning instalacji pod Turbo; )

Comment

Witam.

Macie jakieś newsy?? Doszły jakieś warsztaty, które warto rozważyć??

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Comment

Zamieszczone przez bartuss Zobacz posta
                          Polecam w 100% https://autonagaz.net/
                          Tutaj robiłem Civica ale są na 2 miejscu. Instalacja, strojenie super, ale jest drożej i filtr fazy ciekłej tak założyli że bez kanału nie da się do niego podejść .

Zamieszczone przez Incubus Zobacz posta
                          Polecam firmę Gazik. Solidnie i niedrogo. Można się dogadać co do podzespołów. Nie naciagają przy przeglądach. Wcześniej panowie byli pracownikami Fugazi. Robiłem u nich Accorda, Polo i Almerę. Aut już nie posiadam, ale wiem, że instalacje nadal żyją https://www.gazik.com.pl/
                          Pierwsze miejsce na mojej liście. Gazowałem u nich rok temu Yariskę (też z silnikiem 1.8). Po pierwsze instalacja jest tańsza, po drugie spokojnie i rzetelnie tłumaczą i odpowiadają na pytania a po trzecie przerobili mi instalację w Civicu i filtr ciekły mogę już wymieniać sam bez kanału.
                          Gazika jak najbardziej polecam.

Comment

Ja polecę firmę mGas mieszczącą się na ulicy Zakopiańskiej 9 w Krakowie. Dobre opinie, fachowe podejście do klienta, znakomite wykonanie, ceny porównywalne jak u konkurencji, ogólnie minusów nie zaobserwowałem, natomiast spotkałem się z samymi dobrymi opiniami.

Natomiast wg mnie faworytem w Krakowie jest właśnie firma Gazik, o której wspomniał kolega wyżej. Sam u nich serwisuje instalację gazową, również ich polecam, mają dużo klientów, czego dowodem są niestety odległe terminy, ale akurat to dobrze świadczy o firmie. Ceny również konkurencyjne.
                            Moja Hondzia http://www.civicforum.pl/showthread....-Blue-Metallic

Comment

Cześć mamy rok 2020... Czy podtrzymujecie opinie o Gaziku?
                              Może pojawił się na horyzoncie jakiś inny warsztat godny polecenia?

Comment

Working...
                              X