kupilem honde z 1994 roku civic 1.3 75hp i mam problem ponieważ troche chodzi na tylnim zawieszeniu jest niestabilna na zakretach +kilka innych drobnych rzeczy sedno w tym ze szukam jakiegos mechanika z sercem do hondy ktory pomogl by mi doprowadzic samochod do ladu nie zdzierajac wszystkich moich pieniedzy i wymieniajac mi skrzynie na stara szukam pomocy
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
mechanik potrzebny:)
Collapse
X
-
OK, postaramy się pomoc, ale skąd ten mechanik ma być?Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
-
Witamwejdź sobie na tą stron internetowa https://www.morawicar.pl/ tam masz numer telefonu do chłopaków z Morawicy pod Krakowem. Elegancko ogarnią każdy temat związany z hondą w dodatku za rozsądny pieniądz.
Comment
-
dzieki wielkie w sumie nie daleko krakowa i specjalizacja honda w poniedzialek jade zaciagnac informacji co powininem wymienic w pierwszej kolejnosci musze ja naprawiac troche na raty ze wzgledu na budzet jaki posiadam ale na 100% do wymiany mam lozyska (dziwne buczenie z tylu?) hamulce tarcze i klocki amory z tylu albo gumy na wachaczach (jak wjedzie w krakowska dziure w drodze to ma takie bujniecie )nie znam sie na tym za bardzo fajnie by bylo jakby chlopaki z morawic pozwolili popatrzec na robote troche mnie ciekawi co jak gdzie
Comment
Comment