Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

JHM Dziekanów śląski

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• JHM Dziekanów śląski

witam ,kolegów mam pytanie odnośnie JHM ,mam zamiar w najbliższym czasie odwiedzić ta firmę i chce usłyszeć wasze opinie o tym zakładzie ,może ktoś coś u nich robił ?
    Last edited by piotrek19811; 26-05-2010, 19:16.

Na razie byłem tam na wymianie płynu chłodniczego, hamulcowego i do sprzęgła za co dałem 160 zł, zaznaczę że nie miałem własnych płynów.
    Civic VI 1.5 V-tec 1995 r. Sedan 4D

Comment

Ja słyszałem, że są dobrzy w skrzyniach biegów: modyfikacje, zmiany itp. Co do reszty, to różne opinie. Niby znawcy, a tak naprawdę komuś tam spieprzyli rozrząd, innemu zrobili źle diagnozę itp. Lepiej mieć swojego, zaufanego mechanika,który siedzi w hondach albo ogólnie japońcach od lat. Gdybyś był z Warszawy, to dałbym ci namiar na świetnego mechanika .
      Last edited by Karl1985; 01-12-2010, 22:43. Powód: literówka

Comment

wszystko zalezy co chcesz robic...ja bym wolal sie wybrac do slg garage.saren i ekipa wiem ze zna sie na rzeczy.

z dziekanowa to omijaj ssg chyba ze chcesz by auto stało długo
        jak chcesz swap zrobic to polecam xtygryaskx z minska maz.
        505395939

pozdro

Comment

pytasz o TEN JHM? hondziarz i ich nie zna... ciekawe. są naprawdę dobrzy mimo, że ich garaż nie powala. mają duuuuże pojęcie o tym co robią i nie naciągają na kasę. sam u nich robię furkę od jakiegoś czasu mimo że mam jeszcze 2 mieś. gwarancji

Comment

Working...
          X