Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Najazd w Warszawie.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Najazd w Warszawie.

Witam,
    ostatnio interesowałem się gdzie można znaleźć jakiś najazd, aby móc wymienić np. olej, postanowiłem się z Wami podzielić gdzie kilka takich najazdów się znajduje:

Ćmielowska/Myśliborska:

Dość niski najazd, ale spokojnie olej można zmienić.

Kowalczyka:

Ten jest wysoki, ma około 2,2m. Tuż obok jest warsztat gdzie wymieniają tłumiki.

Oba te najazdy widziałem na własne oczy. Oba tez znajdują się na parkingach strzeżonych, więc jeśli nie macie nikogo znajomego co parkuje tam auto to jest mały problem, ale ochroniarze na tych parkingach idą na rękę za małą opłatą.

Oprócz tego jest najazd przy Sadyba Best Mall, na tym robiłem wczoraj i też mogę polecić. Najazd ma około 1,2m wysokości, jest betonowy. Jadąc ul. Powsińską skręcamy za SBM w prawo (w Bonifacego), następnie pierwsza ulica w prawo i jakieś 100m dalej najazd jest po lewej stronie, w takim pasażu jakby.

Oraz to co znalazłem w sieci (nie jestem pewny istnienia tych najazdów):

- Orlen na Puławskiej kierunek Piaseczno,
    - Al. KEN okolice Multikina,
    - Włochowska równoległa do Al. Jerozolimskich,
    - Łopuszańska / radarowa parking przed stadionem.

Gdyby ktoś miał problem ze zużytym olejem to można go oddać np. do Zomis na Jagiellońskiej.

[EDIT]

Jest jeszcze najazd na ulicy Orzyckiej, trzeba jechać "w dół ulicy" i gdzieś na którymś parkingu strzeżonym jest najazd, dowiem się niedługo więcej, ale "cieć" wpuszcza bez problemów, brat tam zmieniał teściowi olej
    Last edited by analyzer64; 11-04-2010, 17:40.

przy orlenie na armii ludowej jest najazd bodajze przy Hyundaiu czy jakims innym serwisem
    ALE JA BYM CHIAŁ ZOBACZYC JAKBY CZARNE 5G COUPE W POSTACI TYPE R WYGLADALO

Comment

Miedzylesie parking obok szpitala kolejowego

Comment

Working...
      X