Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdzie najlepiej udac sie z czyms takim????? ==> Lakierowanie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Gdzie najlepiej udac sie z czyms takim????? ==> Lakierowanie

Witam serdecznie, mam małe problem ponieważ szukam dobrego warsztatu pewnie lakierniczo -blacharskiego i najlepiej w warszawie bądz okolicach, tak do 30 km...ale ważne żeby był sprawdzony i solidny. Bo ostatni koleś niestety spie*dolił mi robotę....miałem lakierowaną maskę, zderzak i błotnik lewy i zobaczcie jak to teraz wygląda....fakt od błotnika odpadł kawałek lakieru od małego uderzenia (kurier mnie trzasnął tocząc się) ale zderzak popękał sam, a od uderzenia się opuścił....i chciałbym to zrobić i żeby było to zrobione dobrze...dziękuje z góry za pomoc ;]

Artur

Zdjęcie 1 : Błotnik lewy
    IMG_1145.jpgIMG_1147.JPG

Zdjęcie 2 : Maska
    IMG_1151.jpgIMG_1149.JPG

Zdjęcie 3 : Zderzak
    IMG_1154.jpg

i jeszcze dwa zdjęcia zderzaka :
    IMG_1152.JPGIMG_1153.jpg
    Last edited by Sebulerbin; 03-04-2010, 20:11. Powód: brak użycia opcji EDIT

jak robisz u paprokow to nie ma sie co dziwic... skad jestes? a zderzak to ja bym kupil nieuszkodzony i najwyzej pomalowal jesli nie trafi sie w kolorze
    Toooo fast Toooo furious Tooo fast Act a fool maaan!

Civic EJ9 12.2009 - 01.2014

Comment

Jestem z bielan....tylko zderzak ten co mam to ma założoną siatkę tuningową i nakładkę sportowa wiec nie chce kupować nowego i robić jeszcze raz bo to tez pochłania hajs;/ najbardziej chciałbym naprawić ten...
      Last edited by Gość; 03-04-2010, 18:33.

Comment

Kiepsko to wygląda-szpachli nawalone na maxa.Ja bym na Twoim miejscu poszukał tych części,które da się wymienić,być może pod kolor-wyjdzie taniej,niż naprawa tego,co jest spaprane.Dobry lakiernik raczej nie podejmie się naprawy.
        Na forum masz Okęciaka89-uderz do Niego,może będzie miał w dobrych cenach te elementy.
        sigpic
        Mój błękitek
        http://www.youtube.com/watch?v=VQiD2kngEAg
        Pozdrówka dla wszystkich

Comment

Working...
        X