witam koledzy jest mi potrzebna informacja o jakimś dobrym warsztacie w okolicach lub w warszawe od zawieszeń,mój problem polega na tym że kupiłem jakiś czas temu D16Y7 i sprzedawca powiedział że klapa z tyłu puka,okazało się że napewno to nie klapa tylko zawieszenie ,dodam tylko że honda jest obnirzona dosyc mocno np. z tyłu ledwo co wkładam mały palec między koło a nadkolę. Wydaję mi się że nie ma co mówic jakie to jest stukanie ,bo jak ktoś nie posłucha to cóż można powiedziec ,dlatego proszę o pomoc kolegów znawców tematu,najlepiej aby był dosyc tani bo ostatnio musiałem w niej kilka rzeczy już zrobic .z góry dziękuje za pomoc .
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
warsztat zawieszenie warszawa okolice
Collapse
X
-
Podobno dobry, tak mówią. Ale nigdy nie korzystałem z jego usług.
W cenniku maja 200 zł za tę usługę. Sam oceń czy to tanio.Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
Comment
-
Znów odgrzeję kotleta, ale temat dokładnie taki jak chciałem założyć więc...
Potrzebny znawca od zawieszeń. Najlepiej w zachodniej części Warszawy lub okolicach Pruszkowa. Moja Honda jedzie jak pijana i trochę ściąga raz w jedną innym razem w drugą stronę. Nie wiem co jest. Potrzebuję wjechać na kompletną diagnostykę, dowiedzieć się co nie gra, wymienić co trzeba i ustawić zawieszenie. Ostatnio byłem na przeglądzie i nic nie stwierdzili. Nawet się pytałem czy jest ok to powiedział gość że jeszcze pojeździ.
Link, który podał Przemo nie działa. Jak można to proszę o inny kontakt do tego polecanego warsztatu.
Comment
-
Myślę że w tych okolicach nie pożałujesz jak zajrzysz tu
44434 Ja (przemo-wb) oferuję usługi w zakresie napraw i obsługi okresowej (pogwarancyjnej) marki Honda. Warsztat mieści się w Piastowie (między Warszawą, a Pruszkowem) na ulicy Kasprowicza 10A. Informacja - o czym powinien wiedzieć klient: 1. Części kupuje klient lub TPGarage wyłącznie po wcześniejszym przekazaniu środków i uzgodnieniu zakresu napraw. 2. Istnieje możliwość zostawienia autka i późniejszego odbioru. 3. Klubowicze naszego forum jak i stali klienci otrzymują 5% zniżki na
Comment
Comment