Witam, potrzebuję informacji o dobrym zakładzie blacharsko-lakierniczym (mogą być osobno) na terenie w Warszawy lub w okolicach stolicy. Podkreślam, że warsztat powinien być dobry, a nie tani (dobrze i tanio nie idzie w parze). Jeśli możecie, to prosiłbym o adres, telefon lub jakikolwiek kontakt do takiego zakładu. Pozdrawiam.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
[Warszawa i okolice] Warsztat blacharsko-lakierniczy (lub osobno)
Collapse
X
-
Ale ile chcesz za element zapłacić maksymalnie-bo są tacy,co wezmą 3 stówy i są też biorący 1200 za element-robota profi.
Dobry i drogi-Wyszomirski,Bednarski-ceny około 1000 zeta wzwyż za element.
Mogę też polecić gościa,co robił mojego,nawet nieźle to wygląda,Ci,co widzieli na żywo na spotach mogą się wypowiedzieć,bierze coś koło 4 stów za element,jak coś więcej do zrobienia,to będzie drożej.Gość nazywa się Maciński,Modlińska 225.Last edited by CM Punk; 17-01-2010, 19:00.
-
-
Rozmawiaj z Piotrkiem-bardzo sympatyczny człowiek,możesz powiedzieć,że ja Go poleciłem,czyli koleś od niebieskiego CTRa,myślę,że będziesz zadowolony.W moim lakierował zderzak,maskę,oba błotniki i cieniował drzwi+drobne prace blacharskie typu podprostowanie maski itp.
Last edited by CM Punk; 17-01-2010, 19:26.
Comment
-
Hej ja mam dobrego fachowca na ulicy Młodzieńczej(koło ząbek) nie pamiętam ale podam nr. tel. Robiłem już u niego 3 razy samochód i za każdym razem bardzo mi sie podobało. A brał za element 350zł. Pan Darek 506-710-911. Moim zdaniem jest naprawde solidny i w razie potrzeby naprwde umię kogoś wcisnać aby mu szybciej zrobić auto
Comment
Comment