Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Warsztat Soptech Duchnice pod Pruszkowem

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Warsztat Soptech Duchnice pod Pruszkowem

Cześć,
    Firma SopTech powstała dzięki wieloletniej pasji do samochodów. Mechaniką zajmuję się od 2008 roku i przez te lata zdobyłem praktyczne doświadczenie współtworząc warsztat PS Garage. Początkowo serwisowałem markę Honda, która nie kryje przede mną tajemnic, a w późniejszym czasie także samochody takich marek, jak: Toyota, BMW, grupa VAG, Opel, Fiat itp.

W zakładzie oferuję:
    - serwis samochodów osobowych w zakresie mechanicznym jak i elektrycznym
    - regeneracja zacisków hamulcowych
    - modyfikacje elektryki w szerokim zakresie tj, przeróbki z OBD 0- OBD1- OBD2, montaż dodatkowych zegarów itp.
    - serwis i naprawę układów klimatyzacji
    - wulkanizacje
    - spawanie TIG

Warsztat działa w dniach:
    Pon-Pt w godz 9-18

Serdecznie zapraszam

Soptech
    ul. Żytnia 88
    05-850 Duchnice
    609 666 055
    soptech mini.jpg
    Last edited by sopi4; 02-12-2018, 19:46.

Witam

To mój pierwszy post na forum, więc witam wszystkich bardzo serdecznie.

Byłem z moją już wysłużoną Hondziną i co ja moge powiedzieć REWELACJA !
    Człowiek wie co robi, dokładność, precyzja, wiedza i praktyka.
    Nie naciąga na niepotrzebne koszty (tak jak to niektórzy mechanicy robią)
    Widać, że robi to co kocha
    Ciężko znaleść tak dobrego i uczciwego mechanika i to jeszcze w bardzo przystępnej cenie.
    POLECAM BARDZO GORĄCO
    Pozdrawiam

jak pierwszy to nie pomijamy Regulaminu forum. Witamy się ze wszystkimi w dziale powitań. Warto nadrobić przewodnik po forum - Regulamin .
    Last edited by rambo7; 11-01-2019, 14:38. Powód: Regulamin pkt 2.

Comment

Zamieszczone przez damianeq224 Zobacz posta
      Witam

To mój pierwszy post na forum, więc witam wszystkich bardzo serdecznie.

Byłem z moją już wysłużoną Hondziną i co ja moge powiedzieć REWELACJA !
      Człowiek wie co robi, dokładność, precyzja, wiedza i praktyka.
      Nie naciąga na niepotrzebne koszty (tak jak to niektórzy mechanicy robią)
      Widać, że robi to co kocha
      Ciężko znaleść tak dobrego i uczciwego mechanika i to jeszcze w bardzo przystępnej cenie.
      POLECAM BARDZO GORĄCO
      Pozdrawiam

jak pierwszy to nie pomijamy Regulaminu forum. Witamy się ze wszystkimi w dziale powitań. Warto nadrobić przewodnik po forum - Regulamin .
      Nadrobiłem ????
      Przywitalem się

Comment

Ja również serdecznie polecam. Byłam stałą klientką PS Garage, od czasu zmian odwiedziłam Soptech w następujących kwestiach:
        1. Zepsuło mi się radio i jego wyświetlacz w Civicu UFO. Mechanik wymienił radio, założył nową żarówkę przycisku świateł awaryjnych w panelu radia, przelutował wyświetlacz, tak że teraz działa wspaniale. Przy okazji naprawy wszystko wykonywał cierpliwie, dokładnie i delikatnie, dzięki czemu nie połamał żadnych plastików i w ogóle nie widać, że cokolwiek tam było otwierane
        2. Zepsuła mi się dmuchawa, więc też profesjonalnie wymienił.
        3. Tuż przed świętami padł czujnik ABS - szybko i bardzo sprawna wymiana, hamulce działają teraz jak należy.
        4. No i najważniejsze: od prawie 2 lat miałam nierozwiązany problem ze stukaniem na nierównościach. Mechanicy nic nie wykrywali, kazali jeździć, regenerować maglownicę, wymieniać mnóstwo części - nic nie pomagało, a mnie to doprowadzało do szału. Ostatnio zużyły mi się łożyska amortyzatora - było słychać strzelanie, przeskakiwanie itp. Coś szybko, no po 50tys km., no ale trzeba było wymienić. Kupiłam więc w ASO całe komplety: łożysko, odbój, osłona amortyzatora. Mechanik z Soptech zasugerował przy okazji rozbierania kolumn założenie kawałka gumy na dół sprężyn (tam, gdzie siedzą w kielichu), bo stwierdził, że to sprężyna może mi tak uporczywie stukać. Założył wszystko, jeżdżę już sporo i nie stuka! Już z miesiąc minął i nie stuknęło ani razu. Mam nadzieję, że tak zostanie
        Ba! Auto zupełnie inaczej się prowadzi, cudownie przejeżdża przez nierówności.

Dziękuję za wszystkie super naprawy i serdecznie polecam warsztat!

Comment

Wielokrotnie korzystałem już z usług Łukasza i nigdy nie wyjechałem niezadowolony. Szczerze polecam. Ceny są bardzo przystępne. Ale najważniejsze, że zna się na robocie i każda usługa wykonywana jest naprawdę profesjonalnie. Poza tym to naprawdę pozytywny facet, więc przy okazji można też zawsze zamienić 2 słowa i wszystko odbywa się w przyjaznej atmosferze. Tak jak było pisane wyżej, nie naciąga na wymianę elementów, które jeszcze mogą spokojnie posłużyć jakiś czas, tylko doradza tak, jakbyśmy sobie tego życzyli. Jak dla mnie nic, tylko się u niego serwisować - polecam!

Comment

Comment

Working...
            X