Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Warszawa] warsztat + ELEKTRYKA ???

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• [Warszawa] warsztat + ELEKTRYKA ???

witam gdzie moge znalezc jakiegos dobrego mechanika i elektryka do mojej hondy V Gen.

prosze o jakis numer, strone, ulice.

OK kolego ale podaj jakieś namiary województwo miasto dzielnica czy coś w tym rodzaju mogę ci podać dobrego elektryka w Olsztynie

Jest kilku forumowiczów z wawki więc na pewno dostaniesz jakieś namiary strzel na pw do przema wb moderator na pewno coś poradzi
    Last edited by vandarko; 17-03-2009, 11:16.

Comment

Zamieszczone przez vandarko Zobacz posta
      OK kolego ale podaj jakieś namiary województwo miasto dzielnica czy coś w tym rodzaju mogę ci podać dobrego elektryka w Olsztynie
      warszawa, woj mazowieckie.

Comment

też szukam elektryka, ktory namierzy i usunie usterkę w postaci brzeczenia gdzies za licznikami. Ostatnio mialem tam grzebane przy radiu i wymieniane diody.

Comment

Czeee..
          Jezeli mozna do sie dolacze -> potrzebuje pilnie dobrego mechanika, mam dosc szrlatanow, ktorzy ucza sie fachu na moim autku Civic Hatchback 3D 96 r. !
          Jezeli mozecie mi polecic jakis dobry warsztacik do plissss napiszcie cos
          Mieszkam w wawie - okolice Mokotow-Wilanow-Ursynow
          Jak ktos moze cos polecic to z gory dziekuje gg - 1923031

Comment

Polecam Krzyska kotrego podal przemo_wb. Monotwal mi centralke do zamka, naprawde szybka i fachowa robota.

Comment

Dobry elektryk w Warszawie

Poszukuje dobrego elektryka i wmiare taniego chce zalozyc jakies tam odciecie zaplonu centralny i szybki.

Comment

Koles ma zakład w Markach ale nie jest drogi i jest naprawdę dobry. Pracował razem z elektrykiem w aso także mogę polecić bo to jedyna osoba która wie coś na ten temat 504 100 927.

Comment

ok dziekuje. Pozdrawiam

Comment

Warszawa - dobry elektryk

Witam,

Jestem drugim posiadaczem Honda Civic 4D 1.8 2008 rok. Poprzedni właściciel przy sprzedaży zataił fakt, że samochód miał rozkręcany komputer i teraz to ja mam problem, bo samochód czasami dziwnie się zachowuje (zapalają się kontrolki check engine, kontrolki do systemu VSA).
                    Dlatego prośba o namiary na dobrego fachowca na terenie Warszawy, który byłby w stanie zdiagnozować, czy to tylko komputer szwankuje czy może coś jeszcze.

Comment

dobry i nie drogi mechanik

Siema ma ktos może namiary na jakiegoś dobrego mechanika od hondy bo wcześniej robiłem u kolegi który sie specjalizuje w hondach(niby) ale byłem średnio zadowolony a w jakis serwisach liczą jak żyd za matke jakby ktoś miał jakiegoś godnego polecenia to bede wdzięczny najlepiej z okolic Bródno Zacisze Targówek z Wawy

Comment

Warsztat " Carosarz ", koło dworca wschodniego, właściciel Robert tel. 605 227 094
                        Z czystym sumieniem mogę polecić
                        Honda Civic MB2 2000r. liftback 5D. D16W4

http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20077

Comment

polecam

przylaczam sie do postu odnosnie mechanika z Marek ma na imie Marcin i zaklad miesci sie na zabkowskiej 21f w Markach bylem robilem u niego zawieszenie przod na orginalnych czesciach i jestem zadowolony jesli chodzi o cene to nie wiem czy tanio ale czesci orginalne tuleje nie sa tanie wiec cos za cos.godny polecenia!RAZ a DOBRZE!

Comment

Zamieszczone przez przemo_wb Zobacz posta
                            Elektryk - Krzysiek 0-604-947-453 (ul. Księcia Trojdena - Ochota)
                            Czy Krzysiek nadal działa? Jeżeli tak to czy namiary te same?

PSQ

Comment

Working...
                            X