Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Naprawa lakiernicza - polećcie specjalistę

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Naprawa lakiernicza - polećcie specjalistę

Witajcie,
    Czy moglibyście polecić dobrego, sprawdzonego lakiernika na terenie Stolycy i okolic - ostatnio 'uprzejmi' i 'uczynni' sąsiedzi firmy, w której pracuję, zarysowali mi bok auta czymś ostrym (klucz? śrubokręt?) . Chciałabym żeby specjalista to obejrzał i powiedział czy wystarczy zapolerować czy trzeba lakierować.. chociaż tego ostatniego wolałabym uniknąć bo to az trzy elementy (drzwi kierowcy, pasażera tył i nadkole tył) :/

Pozdrawiam,
    A.

Kolego, na przeczytaj regulamin i przywitaj sie w odpowiednim dziale, a pozniej podrzuce Ci namiary na zaprzyjazniona firme zajmujaca sie auto detailingiem jesli nie jest zbyt glebokie to na pewno pomoga

Comment

Ubiegłeś mnie , temat powędrował w odpowiednie miejsce, do działu z warsztatami.

Comment

Nie zazdroszczę sytuacji, w której się znalazłeś.

Nie napisałeś czy szkodę będziesz robił z AC czy we własnym zakresie. Jeżeli z AC to dość dobrą lakiernię ma Auto West, kilku znajomych korzystało i nikt nie narzekał.
        Na wszelki wypadek podaje namiary

Autowest
        ul. Redutowa 10
        01-237 Warszawa

tel: +48 22 877 43 18/82
        fax: +48 22 837 50 60
        kom. 512 237 155

Comment

Zamieszczone przez pain Zobacz posta
          Ubiegłeś mnie
          Do uslug Wladza tez musi sobie czasem zrobic przerwe

Tutaj masz namiary na zaprzyjazniona firmę https://www.jak.pielegnowacauto.pl/
          Lakierowaniem raczej sie nie zajmuja ale byc moze nie bedzie takiej potrzeby. Pogadaj z Pawłem, powiedz ze masz namiary od sebka, to moze spojrzy na Ciebie "bardziej laskawym okiem" a na pewno uczciwie poradzi co z tym dalej robic
          Last edited by >sebek<; 06-11-2013, 15:10.

Comment

Zamieszczone przez >sebek< Zobacz posta
            Kolego, na przeczytaj regulamin i przywitaj sie w odpowiednim dziale, a pozniej podrzuce Ci namiary na zaprzyjazniona firme zajmujaca sie auto detailingiem jesli nie jest zbyt glebokie to na pewno pomoga
            Jeśli już to koleżanko jestem noobem tu na forum więc z góry sory za moje zachowanie XD

no właśnie tu leży mój dylemat - zależy co się z tym da zrobić wolałabym uniknąć 'robienia' tego z AC (utrata zniżek i takie tam) ale wolę zasięgnąć opinii profesjonalisty żeby podjąć właściwą decyzję

tak czy siak - dzięki za info :-)

Zamieszczone przez astrall Zobacz posta
            Nie zazdroszczę sytuacji, w której się znalazłeś.

Nie napisałeś czy szkodę będziesz robił z AC czy we własnym zakresie. Jeżeli z AC to dość dobrą lakiernię ma Auto West, kilku znajomych korzystało i nikt nie narzekał.
            Na wszelki wypadek podaje namiary

Autowest
            ul. Redutowa 10
            01-237 Warszawa

tel: +48 22 877 43 18/82
            fax: +48 22 837 50 60
            kom. 512 237 155
            chłopaki jesteście bezwzględni ;-))
            dzięki za namiary i wyrozumiałość

Masę wyrozumiałości
            Nie pisz proszę kolejnych postów jeden pod drugim. Jest opcja edycji i uzupełnienia. Pozdrawiam i powodzenia. s-team
            Last edited by syriuszteam; 06-11-2013, 17:01.

Comment

Zamieszczone przez dronia77 Zobacz posta
              Jeśli już to koleżanko jestem noobem tu na forum więc z góry sory za moje zachowanie XD
              w takim razie bardzo przepraszam Kolezanko

ale i tak prosze bys sie przedstawila w odpowiednim dziale
              https://www.civicforum.pl/forumdispl...staw-si%C4%99-!

Comment

Dobry jest warsztat Auto-Młynarski - zajmują się uszkodzeniami lakieru, blachy - generalnie powypadkowe sprawy, ale jakieś tam uszkodzenia obczają jak nie wiesz nawet czy będziesz rozliczał z ubezpieczenia czy płacił gotówką. Ja na nich trafiłem po wypadku, bo szukałem warsztatu, który da mi auto zastępcze, załatwi sam wszystkie formalności po moim upoważnieniu i generalnie zrobi wszystko dobrze, jak najmniej zawracając mi gitarę.

Comment

Working...
                X