Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dobry warsztat w Wawie lub okolicach od silników 1.7 CTDi

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Dobry warsztat w Wawie lub okolicach od silników 1.7 CTDi

Witam, jak w temacie,
    czy ktoś ma namiary na jakiś dobry i rzetelny warsztat, który ogarnia diesle?
    Chciałbym min. zrobić rozrząd
    Niestety w warszawie jak do tej pory natknąłem się tylko na warsztaty ogarniające tylko benzyniaki...

Z góry wielkie dzięki!

Pozdrawiam

Zapraszam do PSGarage, kliknij w napis pod tym tematem
    Jedyny słuszny, chłopaki wiedzą co robią

Comment

Zamieszczone przez Karl1985 Zobacz posta
      Zapraszam do PSGarage, kliknij w napis pod tym tematem
      Jedyny słuszny, chłopaki wiedzą co robią
      Dzięki Karl, ale jest jeden problem - PS Garage podobno nie grzebie w 1.7 CTDi, robią tylko benzynę..., już do nich dzwoniłem w tej sprawie jakiś czas temu...

Comment

Nadal się boją joke
        To zapytaj u mojego poprzedniego mechanika
        Witam. Jeśli ktoś potrzebuję coś z mechaniki bądź elektryki, wyważanie kół itp. Zapraszam do solidnego mechanika który kiedyś pracował w serwisie Hondy. Koleś jest rewelacyjny. Zna się na rzeczy i robi tylko hondy. Jestem zadowolony z niego w 100% dlatego polecam wszystkim. Koleś ma na imię Marcin jego warsztat mieści się na Ul. Ząbkowskiej 21F tel : 504 100 927. Jeśli ktoś skorzysta z jego oferty proszę o opinię:)

Niestety tylko te 2 osoby mogę Ci polecić z własnego doświadczenia

Comment

Zamieszczone przez Karl1985 Zobacz posta
          Nadal się boją joke
          To zapytaj u mojego poprzedniego mechanika
          Witam. Jeśli ktoś potrzebuję coś z mechaniki bądź elektryki, wyważanie kół itp. Zapraszam do solidnego mechanika który kiedyś pracował w serwisie Hondy. Koleś jest rewelacyjny. Zna się na rzeczy i robi tylko hondy. Jestem zadowolony z niego w 100% dlatego polecam wszystkim. Koleś ma na imię Marcin jego warsztat mieści się na Ul. Ząbkowskiej 21F tel : 504 100 927. Jeśli ktoś skorzysta z jego oferty proszę o opinię:)

Niestety tylko te 2 osoby mogę Ci polecić z własnego doświadczenia
          Ok, dzięki wielkie, podzwonię, popytam się
          Mimo wszystko, jeśli ktoś zna dobrego mechanika ogarniającego klekota 1.7 CTDi proszę o info

Comment

Mimo wszystko jedni polecają inni nie serwis na parowcowej ale tak jak pisałem wcześniej nie mogę się wypowiedzieć bo z ich usług nie korzystałem.
            Każdemu zdarzają się wpadki więc warto się zastanowić i podjąć ewentualne kroki a na pewno zadzwonić i zapytać o koszty Tam zrobią to na 100%

Pozdrawiam

Comment

Working...
            X