Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Serwis Hondy Warszawa

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Serwis Hondy Warszawa

Czesc

moglibyscie mi polecic kompetentny serwis Hondy w Warszawie? (musze zrobic przeglad).
    Gdyz serwis gdzie zawsze jezdzilam (Honda Plaza) to jedna wielka katastrofa i nigdy wiecej tam nie pojade.

Pozdrawiam,

Anaelle

To już nie pierwsza negatywna opinia o tym serwisie-nawet w "Auto świecie" o tym czytałem.

Nie pomogę-jestem z Kielc.Wejdż w dział "zloty,spotkania",odszukaj swoje województwo i napisz do kogoś na pw.
    ビートル ジョン

Comment

Zamieszczone przez Anaelle Zobacz posta
      Czesc

moglibyscie mi polecic kompetentny serwis Hondy w Warszawie? (musze zrobic przeglad).
      Gdyz serwis gdzie zawsze jezdzilam (Honda Plaza) to jedna wielka katastrofa i nigdy wiecej tam nie pojade.

Pozdrawiam,

Anaelle
      poszukaj w moich postach,pisalem o mechanikach i lakiernikach w wa-wie

Comment

Ok

Dzieki

Comment

witaj.polecam ci honde autowitolin chyba najbardziej wykwalifikowani machanicy w polsce.adres to chyba witolińska12(gocław)

Comment

Ja natomiast polecam AutoWest na Ordona - miło, sprawnie, kompetentnie - no i można przez szybke popatrzeć jak dłubią przy aucie

Comment

Panowie, a jak jest z cenami w serwisach? Mają jakąś ustaloną stawkę czy każdy sobie. Np. taki przegląd przy 120 tyś w Civicu 2002 1,4 ile może kosztować?

Comment

Witam,

Podłączę się do tematu i zapytam o mechanika, który mógłby mi w miarę tanio wymienić rozrząd.
                Jestem świeżym posiadaczem Hondy i zupełnie nie orientuję się w temacie.

Sprawdziałem w AutoWitolin i tam mówią mi 800zł. Dla mnie to trochę dużo, czy da się to gdzieś zrobić taniej i czy w ogóle można to zrobić taniej?

Comment

Zamieszczone przez kyotte Zobacz posta
                  Witam,

Podłączę się do tematu i zapytam o mechanika, który mógłby mi w miarę tanio wymienić rozrząd.

Jakie auto??

PSGarage - MECHANIKA - ELEKTRYKA - SWAPY

Comment

Civic 5d '97 D16Y3

Comment

800 zapłaciłem za wymianę paska rozrządu, rolki napinacza i paska alternatora w Civicu 2002 1,4 w serwisie hondy na Parowcowej 4. Bardzo jestem zadowolony Wydaje mi się, że 800 za sam rozrząd w Civicu '97 to trochę dużo.

Comment

ok, dzięki za info.

Comment

Zamieszczone przez Anaelle Zobacz posta
                          Czesc

Pozdrawiam,

Anaelle
                          cześć, czemu katastrofa?, właśnie zbliża mi się u nich wizyta....

Comment

Nie polecam Wyszomirskiego z Parowcowej.

Podczas czerwcowego weekendu dostałem strzała w tył - bez zagłębiania się w szczegóły - zostawiłem auto i umówiłem się na odbiór za dwa tygodnie z samego rana (zalezało mi na czasie bo mieszkam za granicą, a p oauto musiałem specjalnie przylecieć - przylatywałem w piątek o8 a spotkanie jeszcze miałem wieczorem w Poznaniu). Ze strony "Wyszomirskiego" dostałem zapewnienie że "nie ma problemu, za dwa tygodnie auto będzie". Świnią nie jestem, sympatyczny facet z którym uzgadniałem dostał nawet dobry płynny załącznik żeby było wszystko na tip-top. Usługa została wykonana.... powiem tak - wymieniana była klapa, teraz żeby ją domknąć to trzeba pier*ląć jak w duzym fiacie - tłumaczenie z serwisu było takie "bo to uszczelka ona musi sie ułożyć i bedzi super". Od 2 miesięcy nie jest super. Połamana osłona/zabezpieczenie tylnego bocznego światła... pod uszczelką tylnej szyby przy załamaniu spojlera widać bąble powietrza (ale nie wiem czy to źle, czy daje radę ). Do tego prosiłem o podklejenie klamki przy kluczyku - nie zostało to wykonane, wyregulowanie drzwi od strony kierowcy - nie zostało wykonane. Przedni zderzak wyskoczył z zatrzasków/czy złamał - whatever, przyczepili tak, że po dopchnięciu kolanem jest super... do zrobienia kilku kilometrów naprezenie powoduje, że co prawda na końcu trzyma ale pod światłem pojawia się szpara - po dopchnięciu kolanem nie widać.

O tym iż samochód miał być gotowy na rano, a odebrałem go o 16 (i spotkanie szlag trafił) nie wspominam bo szkoda nerwów.

Mam zamiar wziąć kamerę i nagrać to po czym wysłać do serwisu z zapytaniem co planują z tym fantem zrobić, bo osobiście za bardzo nie mam czasu i ochoty robić 1500km w jedną stronę żeby pokłócić się z nimi.
                            Wydawali się rzetelnym i sprawdzonym (polecono mi) ASO, ale te pierdoły raczej ne przemawiają na ich korzyść.

Powiem tak - jeżeli komuś niedoróbki nie przeszkadzają - proszę bardzo, ale ja na swoje auto chucham, dmucham bo gdy bede je sprzedawał chce z czystym sumieniem dać komuś dobrą maszynę a nie klepana w ziemiance przez Czelabińskiego kowala.

Comment

508-181-166 To jest numer do gościa który pracuje w jednym z Warszawskich serwisów Hondy i prywatnie zajmuje się mechaniką , robił mi trochę żeczy przy dwóch Hondach i wszystko w autach gra jak w zegarku , warto zadzwonić i zapytać za ile on to zrobi (oczywiście pracuje na tych samych gratach/częściach co w serwisie)

Comment

Working...
                              X