Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

blacharz/lakiernik warszawa

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Komentarz odnośnie blacharza z pierwszego postu.
    Za 1250 zł zrobił mi pęknięty zderzak oraz wyprostował błotnik + lakierowanie błotnika oczywiście.
    Czy to dużo, czy mało trudno mi powiedzieć. Mogę powiedzieć że jest zrobione solidnie, nie widać śladów ingerencji.
    Robota szybka, bo w niecały tydzień. Dojazd z centrum Warszawy też nie najgorszy.
    Civic VI 1.5 V-tec 1995 r. Sedan 4D

Comment

Chyba dużo zapłaciłeś. Mi bardzo dobry lakiernik powiedział za malowanie maski i zderzaka (zderzak też trochę pęknięty) + polerka 900 zł.

Comment

Zamieszczone przez Duff Zobacz posta
        Chyba dużo zapłaciłeś. Mi bardzo dobry lakiernik powiedział za malowanie maski i zderzaka (zderzak też trochę pęknięty) + polerka 900 zł.
        To daj adres tego lakiernika, to może się kiedyś przyda...

Comment

Cześć jeśli jeszcze szukasz jakiegoś lakiernika albo w przyszłości będziesz potrzebował coś zrobić to proponuje Warsztat na Liwskiej 2 na Bródnie zaraz obok Toruńskiej. Robiłem tam błotnik bo był puknięty i wyszło im spoko. Mają stronkę możesz sobie zerknąć sztukalakierowania.pl

Comment

Witam,
            wcześniej było o lakierowaniu wskutek puknięcia, a co w przypadku korozji? Niestety na moim civicu pojawiła się rdza - delikatnie nachodzi na progi, na nadkola i widać ją na dole drzwi. Póki co karoserii nie nadżarła i nie chce do tego dopuścić.
            Czy mieliście z tym doświadczenia? Ile kosztowałaby tego typu naprawa? Może kogoś polecacie w Warszawie lub okolicach?
            Pozdrawiam

Comment

Witam,
              odświeżam temat, mam do zrobienia w moim civicu progi i na jednym nadkolu wyszla już dziura, chciałbym to kompleksowo zrobic zeby przed zimą bylo zabezpieczone.
              Moje pytanie dobry lakiernik, kto zna i mozna podjechac azeby wycenił robotę?
              Jak czasowo to trwa 7 lub 14 dni?
              pozdr

Comment

Masz dane lakiernika:
                Namiary to:
                P. Marek Głowacki
                ul. Buchalteryjna 36 (warszawa - rembertów)
                609 10 40 60

Robi dobrze, ale tani nie jest. W każdym razie możesz pojechać, aby wycenił.

Comment

Ile bierze?
                  Last edited by ros; 07-01-2013, 23:55.

Comment

Hej
                    Chciałabym trochę odświeżyć temat
                    Czy ktoś ostatnio musiał korzystać z lakiernika w warszawie, okolicach (raczej zachodnia strona)? - bardzo mi zależy na znalezieniu takiego specjalisty
                    Moje EP4
                    http://www.civicforum.pl/showthread....P4-by-Ciri-%29

A czy Ty odwiedziłeś już dzisiaj naszą stronę na Facebook?

https://www.facebook.com/Civicforumpl

Comment

Witam,
                      ja robiłem w zeszłym roku auto na pograniczu Piastów/Pruszków, adres Pruszków ul.Miejska (nr nie pamiętam), tel 606 381 585.
                      Zadzwoń umów się podjedź i wyceni Tobie ile będzie kosztowac.
                      Generalnie jestem zadowolony z roboty.

Comment

jakbyś mogł przybliżyć co było robione w twoim aucie, ile to kosztowało ???

Comment

Ja też jestem zainteresowany, bo mam nadkola i progi do roboty w solce i chciałbym w tym miesiącu oddać auto do roboty, żeby przed solą i zimą zdążyć.
                          Don't drive faster than your guardian angel can fly.
                          "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" - Colin McRae
                          Moja Solniczka: http://www.civicforum.pl/showthread....VTi-by-Medyk88

Comment

Jesli mogę coś zaproponować to zgłaszam kandydaturę warsztatu na Ursusie
                            Człowiek specjalizuje się w Hondach ale robi wszystkie auta

ul. Regulska 38
                            02-495 Warszawa (Ursus)
                            +48 603 062 600

Nie jest tani ale mega solidny i daje gwarancję na stoją pracę. Jedyna niedogodność to czas oczekiwania.
                            Polecam

Comment

Zamieszczone przez Medyk88 Zobacz posta
                              Ja też jestem zainteresowany, bo mam nadkola i progi do roboty w solce i chciałbym w tym miesiącu oddać auto do roboty, żeby przed solą i zimą zdążyć.
                              Polecić nikogo nie mogę, bo polecanie komuś lakiernika, to pośrednio branie odpowiedzialności za jakość jego roboty, a za to ręczyć nie mogę w 100-tu % bo to nie ja robię.
                              Jeśli chcesz, mogę udostępnić Ci namiary na warsztat, gdzie była naprawiana blacharsko i lakierniczo moja [H], a jak to wyszło, to zapraszam do obejrzenia na żywo przy najbliższej okazji.
                              Oprócz mojego było tam naprawiane, a raczej lakierowane w całości jeszcze jedno forumowe auto.
                              Ale mówię/piszę od razu, że to Warszawa - Zacisze, więc nie najbliższa okolica.
                              Plusem natomiast jest to, że można dostać jakiś przyrząd do jeżdżenia na czas naprawy.
                              Last edited by login; 17-11-2013, 15:48. Powód: edycja

Comment

Zamieszczone przez kamil_0986 Zobacz posta
                                Jesli mogę coś zaproponować to zgłaszam kandydaturę warsztatu na Ursusie
                                Człowiek specjalizuje się w Hondach ale robi wszystkie auta

ul. Regulska 38
                                02-495 Warszawa (Ursus)
                                +48 603 062 600

Nie jest tani ale mega solidny i daje gwarancję na stoją pracę. Jedyna niedogodność to czas oczekiwania.
                                Polecam
                                robiłeś coś może u nich, jak się nazywa ten warsztat ?? skoro mowisz ze ten człowiek jest godny polecenia.

Comment

Working...
                                X