Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Serwis Masa Zielona Góra - opinie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Serwis Masa Zielona Góra - opinie

Prośba do osób korzystających z serwisu w Zielonej Górze,
    Nie chcę zaśmiecać tematu o kosztach przeglądów. Jako, że od kilku lat korzystałem tylko z serwisu w Poznaniu (wiadomo jaki) i po przeglądaniu tematu o kosztach, pomyślałem, że dość nabijania. Chcę spróbować zrobić najbliższy serwis gdzie indziej. W samym poznaniu alternatywy za bardzo nie mam, dlatego pomyślałem żeby połączyć przegląd z wycieczką do innego miasta.
    Padło na Zieloną Górę.
    Może ktoś się wypowiedzieć na temat tego serwisu?

Ty był dla mnie najbliższy serwis, byłem tam tylko raz i nikomu nie polecałem tego miejsca. Np. pytanie o promocje na felgi Hondy (dostałem kiedyś takie info na maila) -odpowiedź pana z obsługi: "Coś tam jest, ale nic ciekawego". Nawet nie drgnął na swoim krześle Przeniosłem się do Gorzowa - tam jest dużo wyższy poziom. Dziś Twoje pytanie nie ma sensu, piszę o wszystkim w czasie przeszłym bo serwisu Hondy w Zielonej Górze już nie ma. Stracili autoryzację kilka miesięcy temu. Przysłali mi zaproszenie do "swojego warsztatu mającego duże doświadczenie z marką".

Comment

Potwierdzam, strata czasu ,obsługa beznadziejna,zero zainteresowania problemem klienta, odradzam wole jechać do Gorzowa inna bajka. Skąd jesteś jak mogę zapytać xroma. Gorzej będzie jak ci sami ludzie przejdą do nowego salonu hondy który mają otworzyć w Zielonej Górze.

Comment

Serwis tragiczny. Ludzie nie mający pojęcia o hondach, nastawieni na sprzedaż nowych aut.

Comment

Working...
        X