Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zaufany warsztat (lubuskie)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zaufany warsztat (lubuskie)

Witam chcialbym zasiegnac opinii o warsztatach na terenie Zielonej Góry i okolicach - krotko gdzie serwisujecie swoje "Hanie"?

Pytam poniewaz mam do wymiany lozyska w skrzynii [Civic VII] a w jednym warsztacie robote spartolili. Nie chcialbym znow wpieprzyc sie na przyslowiowa mine.

Dzieki za wszystkie odpowiedzi.

Jedż na ul.Dekoracyjną warsztat nazywa sie bodaj ''Kropka'' Zielona Góra

Comment

szukam dobrego warsztatu specjalizującego się w naprawach hond a konkretnie skrzyni biegów ( szumi mi i pewnie łożyska do wymiany)
      interesuje mnie Zielona Góra lub okolice. Proszę piszcie namiary , ale tylko sprawdzone i dobre warsztaty, którym moge zostawić auto
      i nie martwić się , że coś zrobią nie tak.

Comment

Zadzwoń do Gragor na Tylnej 15. Nie robiłem tak dużej naprawy ale do tej pory jestem zadowolony i z usług i cen.
        Właściciel miał hondę, był serwisem Suzuki.

Comment

Czesc!
          Ja rowniez jestem w potrzebie i szukam jakiegos sprawdzonego warsztatu ,czy ten mechanik na Tylnej 15 dalej godny polecenia ? A moze znacie inny w okolicach Zielonej Gory/Krosna Odrzanskiego?

Comment

szukam dobrego fachowca z terenu województwa lubuskiego, który byłby w stanie dokonać demontażu
            konsoli w mojej hani celem wymiany zarówek i oryginalnego radyjka na jakieś lepsze.
            a może jakiś użytkownik tego modelu robił coś takiego i jest już wprawiony?!
            proszę o info
            pozdrawiam

Comment

Cześć wszystkim

Mogę polecić warsztat w lubelskim „Power Car Service” Rafał Jaskuła, więcej info pod linkiem . Robiłem u nich nawet instalacje gazową w poprzednim aucie i do dziś zamierzam tam jeździć. Miła obsługa i nie czuje, że naciągają

Comment

Cześć,
                odświeżam temat.
                Jakiego specjalistę od skrzyni biegów w Hondach polecacie w Zielonej Górze i okolicach?
                Problem mam z terkotaniem łożysk i w kilku warsztatach to samo "nie naprawiamy, ale możemy zdemontować skrzynię i wyślemy do regeneracji".
                Jedynie Zbyszek Marcinkowski sam się podejmie ale dopiero po nowym roku.
                A sprawa jest "gardłowa" - terkotanie się nasila.

Comment

ale to się nie rozpadnie po prostu będzie kłuć w uszy, ale spokojnie dasz rade nawet do wiosny.
                  Kierownik Działu Diesla

Comment

Zamieszczone przez rambo7 Zobacz posta
                    ale to się nie rozpadnie po prostu będzie kłuć w uszy, ale spokojnie dasz rade nawet do wiosny.
                    2 dni temu drogą pantoflową znalazłem auto serwis "kropka". Mechanior wsiadł, odpalił i mu oczy wyskoczyły. "nie jeździj bo Ci obudowę skrzyni roz........". Wreszcie ktoś ogarnięty w Zielonej Górze (odwiedziłem około 8 zakładów). Na środę jestem na robotę umówiony.

Comment

Polecam www.sabat.lublin.pl. Mam do nich pełne zaufanie, serwis samochodowy z szerokim wachlarzem usług, traktujący poważnie swoich klientów i powierzone im zadanie.

Comment

Zamieszczone przez Franko Zobacz posta
                        Cześć wszystkim

Mogę polecić warsztat w lubelskim „Power Car Service” Rafał Jaskuła, więcej info pod linkiem . Robiłem u nich nawet instalacje gazową w poprzednim aucie i do dziś zamierzam tam jeździć. Miła obsługa i nie czuje, że naciągają
                        Zamieszczone przez aberys83 Zobacz posta
                        Polecam www.sabat.lublin.pl. Mam do nich pełne zaufanie, serwis samochodowy z szerokim wachlarzem usług, traktujący poważnie swoich klientów i powierzone im zadanie.

Panowie, piszemy tu o LUBUSKIM nie LUBELSKIM

Comment

Working...
                        X