Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Warsztat Bydgoszcz..gdzie polecacie podjechać?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Warsztat Bydgoszcz..gdzie polecacie podjechać?

Witam
    Jak w temacie szukam już od dłuższego czasu jakiegoś dobrego warsztatu w Bydgoszczy ( lub okolicy ) gdzie mógłbym bez obaw moją Hankę odstawić. Na razie napawdę bez powodzenia. Może jestem zbyt wymagajacy bo kiedyś ( było wiecej wolnego czasu ) sam wszystko robiłem w moich autkach i naprawde nie lubie partactwa i "ściemniania".
    Może ktoś poleci jakiś dobry warsztat?
    Dzieki

Pozdrawiam

witam. w złotnikach kujawskich miedzy inowroclawiem a bdg jest scpec od hondy. zaraz przy drodze głównej. od strony bdg po prawej stronie

Comment

Zamieszczone przez kociambeer997 Zobacz posta
      witam. w złotnikach kujawskich miedzy inowroclawiem a bdg jest scpec od hondy. zaraz przy drodze głównej. od strony bdg po prawej stronie
      Masz jakieś namiary na niego, numer tel. jakiś mail? Bierze się za całą mechanikę?
      Polecasz go bo oddajesz mu swoją hanie jak coś jest do zrobienia?
      Napisz coś więcej, będzie bardziej wiarygodnie.

Takie info zawsze może się przydać ludziom z okolic
      http://www.redcoon.pl

Comment

witam w bydzi polecam servis japońców koło stadionu Zawiszy

Comment

zależy co chcesz robić ?

Comment

Ja polecam warsztat zajmujący się głównie naprawami powypadkowymi. Robią blachę itd. Kiedyś usunęli mi skutki małej stłuczki i byłem bardzo zadowolony z efektów...Z tego co wiem mają samochody zastępcze i ogólnie - full servis;] Gdyby ktoś był zainteresowany, to kontakt znajdziecie na stronce: https://szkody-komunikacyjne.pl/

Comment

Euromaster Landowscy ul. Gajowa 28 jest tam mechanik Robert spec od Hond wieloletni pracownik ASO polecam!!!! Dobre ceny

Comment

Euro TiM Motoryzacja, Inowrocławska 33, 85-153 Bydgoszcz.

Moja

Comment

też jeszcze do Euro Timu i Hondą i Toyotą żony

Comment

Jeszcze Auto Doktor Sp. z o.o., Bosch Car Service, Inowrocławska 31, 85-153 Bydgoszcz

Moja

Comment

Witam!

Czy może ktoś polecić jakiś dobry, sprawdzony warsztat, serwis gdzie regenerują maglownice? Bydgoszcz, okolice bądź gdzieś w kraju na wysyłkę. Ważne aby było dobrze zrobione.

Pozdrawiam.

Comment

Jakaś aktualizacja warsztatów godnych polecenia?
                        Czy zostaje EuroTim i obok AutoDoctor?
                        Coś się może pojawiło ze specjalistów?

Comment

Garaż Racing Dobrzyńska 16, jakby za Orlenem kolo lotniska.
                          Jak moj lokalny mechanik nie ogarnia, lub cos powaznego to jade tam.

Maglownice robilem chyba w hydrosystem koło Chełmży. 2 lata temu jest ok na razie. 800zl chyba za reg.

Comment

Odświeżam temat. Czy ktoś może polecić kogoś zaufanego, komu można powierzyć Hondę bez obaw, że coś popsuje? Bydgoszcz lub okolice. Niestety Garaż Racing Dobrzyńska 16 już nie istnieje. Może ktoś ma namiar na kogoś z dawnego serwisu Hondy w Bydgoszczy?

Comment

Working...
                            X