Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanik godny polecenia - Wrocław (od strony Oławy/Jelcza)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Mechanik godny polecenia - Wrocław (od strony Oławy/Jelcza)

Siemanko,

Od dłuższego czasu błąkam się między mechanikami bo nie mogę znaleźć miejsca gdzie ktoś porządnie zadba o moją Hondę.

Oddawałem raz na jakiś czas do m4k no i oni dobrze robią ale dla mnie to jest wyprawa ponad 3h w jedną stronę ze względu na ich lokalizację.

Czy ktoś jest w stanie polecić jakiś warsztat bliżej centrum Wrocławia lub taki do którego łatwo się dostać z/do Jelcz (np. pociąg)?

Ostatnio oddałem do JapanTech na Swojczyckiej i była to moja najgorsza decyzja w życiu. A szkoda bo dojazd idealny ...

Zamieszczone przez WicherX Zobacz posta
    Siemanko,

Od dłuższego czasu błąkam się między mechanikami bo nie mogę znaleźć miejsca gdzie ktoś porządnie zadba o moją Hondę.

Oddawałem raz na jakiś czas do m4k no i oni dobrze robią ale dla mnie to jest wyprawa ponad 3h w jedną stronę ze względu na ich lokalizację.

Czy ktoś jest w stanie polecić jakiś warsztat bliżej centrum Wrocławia lub taki do którego łatwo się dostać z/do Jelcz (np. pociąg)?

Ostatnio oddałem do JapanTech na Swojczyckiej i była to moja najgorsza decyzja w życiu. A szkoda bo dojazd idealny ...
    JapanTech mijaj tak szerokim łukiem jak się da. Kiedyś tam niestety pojechałem z VIII generacją i mój młody też...dramat. Tyle szkód co narobili w dwóch autach przy jednej wizycie to po prostu jest skandal.
    Moja Hania
    http://www.civicforum.pl/showthread....-MT-Rallye-Red

Comment

Working...
    X