Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ASO okolice Wrocławia

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• ASO okolice Wrocławia

Panowie, które ASO w okolicach Wrocławia polecacie pod kątem obsługi X-gena?
    Z góry dziękuję za informację zwrotną.

We "Wrocławiu" masz dwa salony - jeden w Długołęce, drugi na Bielanach.

Ja swoją IX, odkąd ją kupiłem (czyli od 3 lat), serwisuje w Bieli w Długołęce. Wykonywałem u nich też naprawę blacharsko-lakierniczą, wymieniali mi również zderzak z OC sprawcy. Nie miałem jeszcze żadnej "stykowej" sytuacji i ze współpracy jestem zadowolony. Na piętrze salonu jest taras widokowy, jak ja go nazywam, gdzie możesz sobie klapnąć, napić się kawy i popatrzeć jak serwisują Twój samochód przez szybę.

W D&D na Bielanach nie byłem, więc tutaj nic nie podpowiem.

Comment

Ja znowu serwisuję w D&D na Bielanach. Wymieniali mi rozszczelnioną chłodnicę klimy, siedzisko i nieszczęsna ozdobną listewkę na drzwiach. Biorąc pod uwagę, że demontowali cały zderzak i okolice oraz demontowali siedzisko to szkód "przy okazji" brak. Żadnych rysek itp...Fakt, że trafiam ciągle na tego samego mechanika, który wydaje się być właśnie mechanikiem a nie wymieniaczem, ma sporą wiedzę i dba o auto...
      Moja Hania
      http://www.civicforum.pl/showthread....-MT-Rallye-Red

Comment

Do wiadomości.
        Honda Biela niedługo się zamyka - likwidacja ASO, więc we Wrocłąwiu pozostanie tylko D&D.

Comment

Zamieszczone przez Rogerson Zobacz posta
          Do wiadomości.
          Honda Biela niedługo się zamyka - likwidacja ASO, więc we Wrocłąwiu pozostanie tylko D&D.
          Nie do konca, kto so polubil z tymi ludzmi i z tym serwisem polecam:

SmartSelect_20240614_221111_Facebook.jpg
          ............................C I V I C
          .. generacje . wersje usportowione ..silniki
          . .
          Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Zgadza się. Dziś Civic oddany w ręce mechaników w Bykowie (koło Dlugoleki). Warsztat, serwis już działa.

Comment

20240808_191959.jpg20240808_192052.jpg

Comment

Working...
              X