Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Koło dojazdowe w Civic XI

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

no tak tylko średnica tu 17stki tu 18stki czyli lipa

Comment

srednica w X JEST 16 i 17 a w 11-17 i 18 ale obwód koła pozostaje ten sam-zmienia sie tylko profil opony

Comment

Zamieszczone przez IGNACJOSZ Zobacz posta
        no tak tylko średnica tu 17stki tu 18stki czyli lipa
        Jeżdzisz na samych felgach czy z oponą? XI gen nie ma większych hamulców niż Xgen więc pewnie i 16" by weszło.
        Ja mam do TypeRa 18" dojazdówkę ale mam hamulce z tarczą 355mm

Zamieszczone przez rob1986 Zobacz posta
        Przecież mamy auto nowe które posiada pakiet Honda Assistance Całodobowe Centrum Alarmowe dostępne pod numerem +48 0 22 2055099. W całej Europie coś sie stanie guma lub inne zdarzenie dzwonimy i po kłopocie

analizowałem z moją agentką ten zakres assistance. I po lekturze dokupiłem w ramach AC sensowny zakres assistance. Polecam każdemu, żeby sie nie zdziwić
        Last edited by filipfm; 24-02-2023, 14:51.

Comment

Tylko zgodnie z instrukcja koło dojazdowe zakłada się na tył, także i 16 podejdzie.

Do tarcz 320 mm to koło minimum 17 cali.

Comment

Dobrze panowie pomijając te wszystkie szczegóły o średnicy o tarczach o profilach "opony" i innych niuansach co tam jeszcze można dołożyć ze spraw technicznych dopytam jeszcze raz czy oryginalny zapas z 10 generacji (sport +) można zastosować w 11 genie (sport) tak czy nie?

Comment

Tak
              tak
              tak
              tak

Comment

Tylko zgodnie z instrukcja koło dojazdowe zakłada się na tył, także i 16 podejdzie.

Pogrubiłem to co istotne, żebyś reszty czytać nie musiał.

Comment

Jak by ktoś szukał to kupiłem taki zestaw https://www.dojazdowe.pl/pl/p/Kolo-d...2-obecnie/3867. Wszystko pasuje, pokrowiec w komplecie. Jedyny minus to taki, że zabiera sporo bagażnika

Comment

Zamieszczone przez icmarek Zobacz posta
                    Jak by ktoś szukał to kupiłem taki zestaw https://www.dojazdowe.pl/pl/p/Kolo-d...2-obecnie/3867. Wszystko pasuje, pokrowiec w komplecie. Jedyny minus to taki, że zabiera sporo bagażnika
                    Jest spoko ale jak ktos chce kupic to tak z mojej praktyki warto sprawdzic 16”, tansze, troche mniejsze i lzejsze, podnosnik z drutem korbka, idzie szybciej, i od razu klucz krzyzak na zapieczone nakretki.

Comment

Witam
                      Będąc w serwisie założyli oryginalny zapas z X-gen do XI-gen i wszystko OK nie tylko pasuje ale można jechać a właściwie dojechać do najbliższego "wulkanisty" więc ci którzy zmieniają model mogą zostawić koło zapasowe.

Comment

Working...
                      X