Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dostępność części dla wersji z Kanady

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Dostępność części dla wersji z Kanady

Cześć,
    mam możliwość sprowadzenia Civica z Kanady ("Made in Canada") r. 2022 silnik 2.0
    Jaka jest dostępność części karoserii w Polsce do tej wersji? Do zrobienia będzie cały tył - klapa tylna, zderzak tylni, oba błotniki tylne, lampy tylne. Belka też ruszona.
    Czy lampy są w ten samej wersji, co europejskie?
    Z góry dziękuję za odpowiedzi.
    Uszkodzenia
    1.jpg

A na Europę był wypuszczany sedan? Wg mnie chyba nie choć nie interesowałem się tematem...
    Generalnie dostępność części jest słaba a tutaj widzę sporo do roboty. Lampy od HB są inne niż w sedanie ale ceny każdych spore - ok 1000zł szt.. Przeglądając ogłoszenia widziałem takiego sedana na części w PL (była tylna ćwiartka i inne takie).
    Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
    Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

Sedan to chyba najbliżej z Turcji jest dostępny wiec jakby już ciągnąć coś zza dużej kałuży, to raczej już z gratami do naprawy

Comment

W Turcji Honda nie produkuje Civica 11 generacji-produkowali tam X
        Dostępnośc częsci do 11 sedana marna bo ta wersja nie jest przeznaczona do sprzedazy w Europie.
        Szukaj wesji 5 d-łatwiej będzie z zakupem częsci w Polsce

Comment

Zamieszczone przez Mariusz -TT Zobacz posta
          W Turcji Honda nie produkuje Civica 11 generacji-produkowali tam X
          Nie chodzi o produkcje (i fakt, zamkneli po wielu latach fabrykę w Turcji - która tłukła civice od 6 gena).
          Civic sedan jest dostępny w sprzedaży w TR - zapewne z fabryk azjatyckich.

Screenshot 2023-11-28 113240.jpg

Więc jak szukać części to tam na pewno będą, pytanie czy nie łatwiej to ogarnąć w jednym kontenerze z USA/Kanady - o ile oczywiscie ktoś się uprze akurat na sedana

Comment

To że Turcja krainą sedanów to wiem

Comment

Zamieszczone przez Lcfr Zobacz posta
              Przeglądając ogłoszenia widziałem takiego sedana na części w PL (była tylna ćwiartka i inne takie).
              Czy mogę prosić o link do ogłoszenia, na którym widziałeś części do sedana?

Comment

Zamieszczone przez awiator Zobacz posta
                Czy mogę prosić o link do ogłoszenia, na którym widziałeś części do sedana?
                Ten sprzedający ma więcej z tego co widziałem

EDIT:
                podmieniłem link
                Last edited by Lcfr; 29-11-2023, 10:46.
                Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
                Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

Working...
                X