Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ukryte menu odblokowanie Android Auto bezprzewodowo

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Ukryte menu odblokowanie Android Auto bezprzewodowo

Hej
    Jeżeli jeszcze ktoś nie wie. Możecie odblokować androida auto bezprzewodowo w ukrytym menu Hondy. działa bez zarzutów.

A jak to zrobić?

Comment

Zamieszczone przez magra Zobacz posta
      A jak to zrobić?
      a wpisz sobie w youtuba... jest nawet po polsku.
      p.s.
      nie ten dział

Comment

To po jakiego grzyba piszesz o czymś i nawet nie podzielisz się z tym linkiem z "youtuba" czy nie napiszesz jak to zrobić?? Aż tyle Cię kosztuje kliknąć/ zaznaczyć kopiuj / wklej?
        Dzięki za takie złote rady.

"można zrobić to i to a, ale szukajcie sobie w Google, u mnie działa"

Comment

a masz jakiś problem ,żeby zrobić coś samemu ? czy trzeba podać na tacy ?
          Nie mam tego auta, ale przeglądając jakiś czas temu YT widziałem filmiki.

Last edited by Seb; 07-02-2023, 10:13.

Comment

Zamieszczone przez Seb Zobacz posta
            a masz jakiś problem ,żeby zrobić coś samemu ? czy trzeba podać na tacy ?
            Nie mam tego auta, ale przeglądając jakiś czas temu YT widziałem filmiki.

https://www.youtube.com/shorts/TnzroJbps6I
            Zrobiłem i Android Auto działa :-)

Comment

ciekawe próbowałem i niestety nie zadziałało może robię coś nie tak ale .... po pierwsze czy trzeba nacisnąć wszystkie trzy, przytrzymać a jednocześnie wyłączyć zasilanie czy przytrzymać wszystkie trzy na chwilę a potem wyłączyć zasilanie bo w pierwszym przypadku może rąk zabraknąć troszkę chaotyczny ten filmik i nie są nagrane czynności poproszę o komentarz szczególnie tych którzy to zrobili.

Comment

O ile dobrze pamiętam to nic z zasilaniem nie robisz. Odpalasz zapłon, trzymasz 3 przyciski - home, przycisk w pokrętle od głośności i "wstecz" tak długo, aż się pojawi menu. U nas faktycznie trzeba było po włączeniu trybu bezprzewodowego w tym menu wywalić już sparowane urządzenia (nie pamiętam czy gdzieś w tym menu czy już w normalnym) i dopiero parować jeszcze raz.

Comment

Zamieszczone przez LazyHorses Zobacz posta
                  O ile dobrze pamiętam to nic z zasilaniem nie robisz. Odpalasz zapłon, trzymasz 3 przyciski - home, przycisk w pokrętle od głośności i "wstecz" tak długo, aż się pojawi menu. U nas faktycznie trzeba było po włączeniu trybu bezprzewodowego w tym menu wywalić już sparowane urządzenia (nie pamiętam czy gdzieś w tym menu czy już w normalnym) i dopiero parować jeszcze raz.
                  dzięki sprawdzę bo widzisz wcisnąć i przytrzymać a wcisnąć i przytrzymać do wyskoczenia "tajnego" menu to różnica

Comment

ZNALAZŁEM FILMIK PO FRANCUZKU ALE GOŚĆ POKAZUJE JAK TO ZROBIĆ WIĘC JEST TO BARDZIEJ CZYTELNE JAK SŁUCHANIE CZEGOŚ NIE DO KOŃA ZROZUMIAŁEGO https://www.youtube.com/watch?v=EAkBnP_8i0A

pozdrawiam i dodam że działa
                    Last edited by IGNACJOSZ; 31-01-2024, 09:35.

Comment

Nie wiem czy też tak macie (ale może dlatego bezprzewodowe AA jest ukryte?), że nie współgrają rozmowy telefoniczne z AA. Podczas rozmowy AA jest rozłączony i nie nawigacja działa w trakcie rozmowy.
                      Nie miałem jeszcze okazji sprawdzić dokładniej i jak jest na kablu ... czy może to tylko przypadłość mojego Xiaomi 12?

pozdrawiam
                      Rafał

Comment

mimo najlepszych instrukcji , filmików a w związku z tym prawidłowo wykonywanych działań AA nie działa bez kabla od czego to zależy nie wiem może od wersji auta może od telefonu a może zainstalowanego android auto w każdym razie przestaję drążyć temat który jest małoistotny

Comment

Na pewno zależy od telefonu, wg Googla:
                          Any phone with Android 11.0
                          A Google or Samsung phone with Android 10.0
                          A Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+, or Note 8, with Android 9.0

Żeby działało po wifi. Inne tylko po kablu.

Comment

Zamieszczone przez LazyHorses Zobacz posta
                            Na pewno zależy od telefonu, wg Googla:
                            Any phone with Android 11.0
                            A Google or Samsung phone with Android 10.0
                            A Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+, or Note 8, with Android 9.0

Żeby działało po wifi. Inne tylko po kablu.
                            mam niestety sony Xz3 z androidem 10 może dlatego... życie stało się prostsze

Comment

Spróbuj na próbę sparować telefon kogoś znajomego. Może zadziała to będziesz wiedział gdzie jest przyczyna.

Comment

Working...
                              X