Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki interfejs do Hondy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez slepak Zobacz posta
    Mam autela ap200, ale kupowałem prosto od dystrybutora.
    A ja dochodzę tylko tutaj i koniec możliwości :-)
    vci.jpg

Comment

Nie miałem żadnego problemu z połączeniem się i rejestracja, wykupienie jednej darmowej marki jak i kupienie innych marek płatnych także działa bez problemów.

Skąd kupiłeś autela? Bo ja prosto od dystrybutora, może masz jakieś lewe cudo z alli itp.

Comment

Nie miałem żadnego problemu z połączeniem się i rejestracja, wykupienie jednej darmowej marki jak i kupienie innych marek płatnych także działa bez problemów.

Skąd kupiłeś autela? Bo ja prosto od dystrybutora, może masz jakieś lewe cudo z alli itp.
        No może, choć gość ma napisane że to oficjalny sklep Autel.
        Autel.jpg

https://pl.aliexpress.com/item/32991...yAdapt=glo2pol

Tak wygląda jak by był jakiś problem z numerem seryjnym, choć podczas instalacji wszystkie komunikaty są pozytywne.
        Ale np. nie mogę zarejestrować tego AP200 na stronie producenta bo krzyczy że numer niewłaściwy.

Napisałem do supportu...i odpisali że ten numer seryjny jest zarejestrowany pod jakimś adresem email *.de :-)
        Last edited by waran3; 15-05-2024, 19:24.

Comment

No właśnie takich problemów chciałem uniknąć... Oficjalni pewnie z nazwy.

Mam nadzieję że Ci pomogą z tematem.

Do tego jak pamiętam ja całą rejstracje robiłem z poziomu komputera stacjonarnego.

Comment

No właśnie takich problemów chciałem uniknąć... Oficjalni pewnie z nazwy.

Mam nadzieję że Ci pomogą z tematem.

Do tego jak pamiętam ja całą rejstracje robiłem z poziomu komputera stacjonarnego.
            Odblokowali mi konto i aplikacja sie uruchomiła. Jest tylko jeszcze mały problem,
            bo w spadku po poprzedniku został mi jakiś Ford, a jak wiadomo wolał bym Hondę. :-)

Comment

To o to też do nich pisz.
              Albo niech sami zmienią z Forda na Hondę jako darmowa i dożywotnia marka.

Comment

To o to też do nich pisz.
                Albo niech sami zmienią z Forda na Hondę jako darmowa i dożywotnia marka.
                Temat załatwiony.
                Trochę to trwało ale jak widać support jest i pracuje. :-)
                Nieco to dziwne, że ktoś zarejestrował urządzenie na taki sam numer seryjny ale...samo życie :-)

Comment

Siemanko,
                  Ostatnio wysypała mi się choinka błędów. Prawdopodobnie padł czujnik abs. W ASO chcą 200zl na podpięcie i sprawdzenie jaka strona, czy może to coś jeszcze innego. Wpadłem więc na pomysł, że jak mam wydać kase to może warto kupić jakiś tester.
                  Pytanie się nasuwa takie czy np. Czymś takim sprwdzę jaki to czujnik abs? https://allegro.pl/oferta/tester-dia...ne-14076741743
                  Czy jednak potrzeba jakiegoś lepszego sprzętu?

Comment

Zamieszczone przez Kakarotto89 Zobacz posta
                    Pytanie się nasuwa takie czy np. Czymś takim sprwdzę jaki to czujnik abs? https://allegro.pl/oferta/tester-dia...ne-14076741743
                    Na 99% raczej nie, to urządzenie tylko odczytuje/kasuje kody błędów i ewentualnie pokazuje jakieś podstawowe parametry bieżące poszczególnych czujników silnika.
                    Moja łódka Civic..
                    Mój "klekocik" Ceed..
                    New... "Japończyk" e:Hev 2.0
                    Coś na temat olejów..

Comment

A coś możesz polecić co odczyta takie błedy?

Comment

Wystarczy poczytać ten temat.
                        Np. Autel AP200 lub him hds

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

Cześć. Ktoś kupował ostatnio jakiś program i może polecić lub podlinkować sprzedawcę? Myślę o autelu, bo chyba najbardziej uniwersalny.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Comment

Working...
                          X