Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wyciek oleju CVT

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wyciek oleju CVT

Cześć, dziś podczas wbijania pieczątki do dowodu zostałem poinformowany o widocznych świeżych plamach oleju na osłonie silnika.
    Udałem się na osiedlowy kanał i rzuciłem okiem. Mym oczom ukazał się całkiem pokaźny wyciek, którego 3 tygodnie wcześniej nie było (wymieniałem oleje silnikowy i przekładniowy). Wyciek znajduje się między przekładnią a silnikiem, czyli najpewniej padło uszczelnienie
    IMG_0376.jpgIMG_0377.jpg

Tak tylko informacyjnie chciałem się z Wami podzielić swoją niedolą. A przy okazji zachęcić do oględzin waszych hond
    Czy ktoś miał ze swoją Hania podobny problem? Chciałbym poznać mniej więcej koszt wymiany bo sam tego nie zrobię z racji braku możliwości technicznych ;/

Zamieszczone przez btokar Zobacz posta
    Czy ktoś miał ze swoją Hania podobny problem? Chciałbym poznać mniej więcej koszt wymiany bo sam tego nie zrobię z racji braku możliwości technicznych ;/
    Znany temat, warto czasem przeszukać istniejące wątki na forum, zanim założy się dubla... https://www.civicforum.pl/showthread...257#post512257 Uszczelniacz wału.
    Moja łódka Civic..
    Mój "klekocik" Ceed..
    New... "Japończyk" e:Hev 2.0
    Coś na temat olejów..

Comment

Working...
    X