Auto uzytkuje juz ponad rok i wlasciwie niemalze od początku miałem problemy ze zmiana biegów a mianowicie najniższych przełożeń (1 i 2) raz wchodzą ok a raz ciezko. Czasem jest sytuacja jakby bieg nie został wrzucony i trzeba cofnac na luz i jeszcze raz. Próbowałem wszystkiego czyli pilnowanie pełnego wcisniecia sprzęgła, dokładne i możliwe precyzyjne wbijanie biegu i niestety problem sie wciąż pojawia (losowo ale dosyć często z dużym oporem wchodzi bieg). Byłem na przegladzie A B i oczywiscie zgłosiłem problem ale przy odbiorze auta dowiedzialem sie ze zostało sprawdzone i jest ok. I niby po przejechaniu przez serwisanta nie zgłaszał problemów. Ja natomiast mam porownanie z innymi autami i wiem cos jest na rzeczy. Jak to reklamować ? A moze ktos ma pomysł w czym problem?
Jest kategoryczny zakaz pisania w tytule słów "pomocy" i "problem" sabotujesz nam wyszukiwarkę tematów. W 99% w dziale technicznym to są problemy. Temat powinien być esencją treści. Pisz również poprawnie w j. polskim. Temat zmieniam.
Jest kategoryczny zakaz pisania w tytule słów "pomocy" i "problem" sabotujesz nam wyszukiwarkę tematów. W 99% w dziale technicznym to są problemy. Temat powinien być esencją treści. Pisz również poprawnie w j. polskim. Temat zmieniam.
Comment