Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Civic X

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Honda Civic X

Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie Civica o oznaczeniu X rozmyślam zakup modelu z 2018 roku, z silnikiem 1,5 182km oraz manualną skrzynią biegów. Czy ktoś tutaj z obecnych posiada ten silnik? proszę o opinię, czy są jakieś bolączki po pewnym przebiegu? Na co zwracać uwagę przy zakupie? Dodam iż model który chce oglądać ma 140 000km przebiegu, czy są jakieś problemy z poborem oleju? Ogólnie czy mam się czego obawiać ? z góry dziękuje za każdą opinię oraz pomoc przy wyborze.

Zadał byś sobie chwilę trudu i poszukał /przeczytał to co zostało już napisane, a nie na szybko nowy temat założyć bo tak prościej.

Ode mnie w prezencie :

Witajcie, dawno mnie nie było bo ujeżdżam Skodę ale chcę wrócić do Hondy. Miałem kiedyś civica VII a teraz chciałbym kupić civica X. Mam dylemat z jakim silnikiem kupić dodam, że chciałbym kupic ze skrzynią automatyczna CVT. Proszę o konstruktywne odpowiedzi- autem dojeżdżam do pracy 12 km w jedna stronę. Zależy mi na dobrym silniku nie drogim w eksploatacji i naprawach. Osiągi nie są aż tak znaczące.

Witam Ktoś z Was może pochwalić się "konkretnym" przebiegiem swojego silnika? Jestem ciekaw jaki przebieg wytrzyma.

Itd

Comment

Auto ma już 7 lat, więc zwróć uwagę na zabezpieczenie antykorozyjne, czy było robione, jaki jest stan obecny.
      Hondy znane są z tego, zresztą jak większość Japończyków, że należy nimi zająć się od zakupu, gdyż okupują doły wszelkich rankingów.

Comment

Working...
      X