Witam, niestety w moim civic x 1,0 129 km zepsuł się czujnik zesp. Pedalu gazu, przez co deska rozdzielcza wygląda jak choinka na święta, lecz nie to jest problemem, a to, że część zamienna bedzie dopiero w Lipcu(sprawdzone w trzech serwisach hondy), niedostępnosc wynika z tego, że ów czujnik jest montowany tylko w tej wersji silnikowej. Czy macie również podobne problemy z wymianą, lub jesteście mi w stanie jakoś pomóc poprzez kontakt do ludzi, którzy mogliby pomóc. Pozdrawiam20200312_133707.jpg20200312_133707.jpg
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Problem z częściami zamiennymi
Collapse
X
-
ja bym uderzył w rynek USA i szybki transport DHL
Albo zagadać do gości na allegro. Widzę że jeden sprzedaje sedana 2.0 na części a nóż ma
Comment
-
Zamieszczone przez rm_125 Zobacz postaja bym uderzył w rynek USA i szybki transport DHL
Albo zagadać do gości na allegro. Widzę że jeden sprzedaje sedana 2.0 na części a nóż ma
Comment
-
panowie, czy ten temat to jest jakaś tajemnica?
... załóżmy że zepsuł mi się taki czujnik... czytam ten watek ... i...? i co z niego wynika? jaką pomoc z niego uzyskam?
pojawi się ktoś z takim problemem i już widzę jak wszytko ogarnął. To jakaś tajemnica? nie da się napisać gdzie, co i jak i za ile?Kierownik Działu Diesla
Comment
Comment