Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zestaw letni- opony i felgi18

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zestaw letni- opony i felgi18

4437EFAE-7209-4806-8F99-8C7B1B7ACFCE.jpg

Poszukuje dobrej/pewnej strony do zakupu opon letnich oraz czarnych felg 18 z czerwona obramówką (jak wyżej na zdjęciu) mega mi się podoba taki zestaw w połączeniu z kolorystyka auta polished metal metalic
    Moglibyście coś zarzucić i zaproponować ? Dziękuje !

Na OLX jest kilka kompletów
    Np. https://www.olx.pl/d/oferta/civic-ty...5-IDCjiqk.html

Wysłane z mojego SM-N986B przy użyciu Tapatalka

Comment

@xMakosPLx

Fanik94 musiałby zmienić również piasty, bo zalinkowałeś felgi z FK8, a tam jest rozstaw szpilek 5x120.
      Do 1.5T trzeba szukać felg ze standardowym hondowskim rozstawem 5x114,3.

EDIT:
      Jak ktoś jednak upiera się na felgi w stylu TypeR to zawsze można zaserwować... coż, podjebki, co tu dużo gadać, ale o parametrach idealnie podpasowanych do cywilnych wersji X gen.:

(Oczywiście nie są to felgi ze zdjęcia z pierwszego posta, ale jak ktoś nie chce kopii OEM to kombinacji czerni z czerwonym lipem jest multum, to popularne zestawienie)
      Last edited by Pete; 10-04-2023, 11:10.

Comment

Te są świetne z fk8 tylko ze to wlasnie 20stki no i trzeba byłoby podmienić piasty, ale stylistycznie są świetne i tego typu szukam tylko ze 18stki

Te co @Pete wysłał pasują mi idealnie stylistycznie bo coś na zamysł typeR szukam i myśle czy te co wysłałeś jakościowo będą ok.
        Szukam pełnego pakietu właśnie Fele coś pod styl fk8 i opony letnie

Comment

Pete:
          Jak ktoś jednak upiera się na felgi w stylu TypeR to zawsze można zaserwować... coż, podjebki, co tu dużo gadać, ale o parametrach idealnie podpasowanych do cywilnych wersji X gen.
          Właśnie tych „podjebek” od PDW, RacingLine, Carbonado jest od czorta i wyglądaja - przynajmniej na zdjeciach - dobrze, ale czy da sie to normalnie wywazyć i uzytkować? Ma ktoś jakieś doświadczenia?

Ja szukam od dluzszego czasu 18” OE z wersji USA i za cholere nic nie ma.. znaczy jest jeden komplet, ale tak poobdzierany, ze szkoda zachodu i kasy na renowacje. Za to podróbek z PDW tego modelu jest pół allegro.

Comment

Zamieszczone przez kubat630 Zobacz posta
            Właśnie tych „podjebek” od PDW, RacingLine, Carbonado jest od czorta i wyglądaja - przynajmniej na zdjeciach - dobrze, ale czy da sie to normalnie wywazyć i uzytkować? Ma ktoś jakieś doświadczenia?
            Carbonado miałem. To solidna i mocna felga. Kupiłbym na pewno gdybym miał brać pod uwagę ich wzór. Uważam, że to porządna felga.
            Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
            Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

PDW to austalijska marka i tam (podobno ) popularna, produkcja oczywiście chińska/tajwańska (różnie źródła mówią).
              Generalnie to takie chinole, ale z tych jakościowo lepszych, jak u nas Japan Racing, ale to duża firma, nie wstydzi się nazwy i raczej nie są ze stopu ryżu i gównolitu. Ot, felgi jak każde inne. W cywilnym zastosowaniu nie powinny być kłopotliwe, co najwyżej farba zacznie złazić, ale polska solanka potrafi zamordować każdą felgę pod tym względem.

Comment

Working...
              X