Witam. Wymieniacie opony w serwisie Hondy czy w warsztatach wulkanizacyjnych? Samochód na gwarancji więc dlatego pytam czy ma to znaczenie.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wymiana opon - gdzie?
Collapse
X
-
Pierwszy raz wymieniałem w ASO i trwało to tak długo, że był to ostatni raz.
Comment
-
Nie ma znaczenia gdzie, ważne jak. Wymieniłem w ASO już drugi raz i za pierwszym zapomniałem zwrócić uwagę na poprawne ułożenie opony Michelin na feldze. Za drugim już poprosiłem - Primacy 3 , które są najczęściej zakładane fabrycznie mają czerwoną kropę na boku - musi być dokładnie po przeciwnej stronie w stosunku do wentyla. Teraz opony wyważone idealnie.
Comment
-
Ale to każdy wulkanizator ma o tym wiedzieć, a nie żeby mu przypominać o tym. Jeśli nie wie o tego typu podstawowych rzeczach to nadaje się tylko do sprzątania.4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip
If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
Its better to have it and not need it, then need it and not have it.
Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ
Comment
-
Zamieszczone przez fetorman Zobacz postaAle to każdy wulkanizator ma o tym wiedzieć, a nie żeby mu przypominać o tym. Jeśli nie wie o tego typu podstawowych rzeczach to nadaje się tylko do sprzątania.
Comment
-
To co pisze Montada tylko potwierdza żeby nie wymieniać opon w Aso. Ja się poddałem po trzech latach. Zależało mi na hotelu opon, wymieniałem w Aso chociaż koszą za to okrutnie 3,4x więcej niż normalnie. Za każdym razem opony były źle wyważone, za każdym razem musiałem poprawiać za kasę u mojego wulkanizatora. Auto np wpadało w wibrację powyżej 120km/h, ma moje sugestie do Aso, że źle odpwiedź była; A kto tak szybko jeździ. tzn. powyżej 120kn/h, Accordem
Comment
-
Zamieszczone przez montada Zobacz postaPopytaj, to usłyszysz ilu o tym wie4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip
If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
Its better to have it and not need it, then need it and not have it.
Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ
Comment
-
Zamieszczone przez Jozin Zobacz postaAuto np wpadało w wibrację powyżej 120km/h, ma moje sugestie do Aso, że źle odpwiedź była; A kto tak szybko jeździ. tzn. powyżej 120kn/h, Accordem
Comment
-
Zamieszczone przez felipefloor Zobacz postaMam pytanie. Otóż zakupiłem nowy komet felg i opon letnich. Wentylki muszę zakupić sam, czy zakład wulkanizacyjny jest w nie zaopatrzony?
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Comment
Comment