Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Śruby zabezpieczające do felg

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Jedną srubka na fele wystarczy. Każdy komplet jest inny, ponoć niepowtarzalny Więc spoko.

Comment

Taka ciekawostka Ostatnio ukruszyła sie nasadka i nie mogłem odkręcić kół. Napisałem do McGard oddział w Polsce.
      Dostałem odpowiedz ze nasadka ma dożywotnią gwarancje i dostane nowa nasadkę za DARMO tylko koszt przesyłki 17zł
      Oczywiście trzeba podać kod nasadki z opakowania.
      .

Comment

Rozumeiem, że jak kupię śruby 25000SL lub Mc gard 24157 gwint M12x1.50 do hondy civic x sedan - to spokojnie odkręcę kluczem te które są w oryginale ? Trzeba je wymienić na kupne ?
        Trochę to głupie, montować w samochodzie śruby i nie dać do niego klucza - ale niestety tu chyba kasa się liczy.
        W serwisie życzą sobie 250 zł

Comment

Nie bardzo wiem o co pytasz. O klucz do kół standardowy? Klucz do kół kupisz na każdej stacji, koszt circa 20 zł. Lepiej kup krzyżaka, żeby nie pourywać szpilek jak to się zdarza przy użyciu fajki.
          Ale jeśli pytasz o odkręcanie śrub zabezpieczających to nasadka do tych śrub jest przejściówką i pasuje do normalnego klucza. No i pamiętaj, jak będziesz jeździł na jakieś przeglądy to musisz tę przejściówkę ze sobą wozić, bo Ci w ASO nie odkręcą kółek. Albo sam przed wyjazdem załóż na te kilka godzin normalne śruby.

Comment

Working...
          X