Macie sposób na trafienie w górne mocowanie spowalniacza, wyskoczył mi przy próbie macowania do schowka, czy trzeba demontować zabudowę.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spowalniacz opadania schowka
Collapse
X
-
Zamieszczone przez gabler Zobacz postaMacie sposób na trafienie w górne mocowanie spowalniacza, wyskoczył mi przy próbie macowania do schowka, czy trzeba demontować zabudowę.Da się to spokojnie złożyć.
Bez tytułu.pngLast edited by marart; 26-03-2021, 16:37.
-
Zamieszczone przez marart Zobacz postaJa za pierwszym razem demontowałem - jest trochę spinek i śrubek ale da się to w pół godziny ogarnąć. Drugim razem już byłem mądrzejszy o wiedzę, jak jest mocowany element. który spada. Obejrzyj go - część górna jest nakładana/nasuwana na okrągły bolec który wyczujesz palcami od spodu deski. Da się to łatwo nałożyć-z tego co pamiętam nasuwa się od strony środkowej konsoli w stronę schowka. Gdy już "zawiśnie" na osi obrotu to zatrzaskujesz dolny hak na elemencie pokrywy schowka. Nie mogłem znaleźć rysunku na necie - to jest od CRV-ki ale system jest taki sam, uważaj na rysunku jest chyba wersja z kierą po prawej, więc musisz popracować wyobraźniąDa się to spokojnie złożyć.
[ATTACH=CONFIG]56404[/ATTACH]
Comment
-
Comment