Czy możecie polecić jakieś wycieraczki na przednią szybę bo przez ten czujnik deszczu to szybko się zużywają za dożo chodzą na sucho zgłaszałem w aso ale mówią że tak mają działać najlepiej to wyłączyć no to poco to jest może jakieś ma jakąś podpowiedz.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wycieraczki przednich szyb.
Collapse
X
-
Zamieszczone przez JANKO Zobacz postaCzy możecie polecić jakieś wycieraczki na przednią szybę bo przez ten czujnik deszczu to szybko się zużywają za dożo chodzą na sucho zgłaszałem w aso ale mówią że tak mają działać najlepiej to wyłączyć no to poco to jest może jakieś ma jakąś podpowiedz.
-
Czy też tak mieliście że raz się nie włączały a jak się włączyły to nawet jak przestało padać to jaszcze chodziły albo lekko padało to chodziły jak szalone a regulacja tą manetką przy kierownicy do regulacji to prawie nic się nie zmienia na każdym przeglądzie o tym mówię a aso że tak ma być trzeba będzie chyba ich mocniej przycisnąć dzięki za podpowiedz.
Comment
-
Zamieszczone przez Optimum Zobacz postaMnie nie dość, że czujnik deszczu szwankował, to jeszcze wycieraczki strasznie chroboczą ... Możliwe, że to przez zużycie ? Co ile należy je wymieniać ?
Comment
-
Zamieszczone przez Optimum Zobacz postaCo ile należy je wymieniać ?
Comment
-
Zamieszczone przez gabler Zobacz postaKup sobie hybrydowe Denso, genialne wycieraczki, najcichsze na rynku, mam od roku, oryginały były głośne tu cisza.
Comment
-
A Co myślicie o wymianie samych gumek wycieraczek? Same oryginalne stelaże są dość solidne i stabilne , co może mieć wpływ na prowadzenie ich po szybie. Więc wymiana samych gum może być dobrym pomysłem i tańszym. Nawet w instrukcji obsługi nie ma o zmianie całych piór tylko o wymianie gumek. Tylko skąd wziąć dobre gumki?
Comment
-
Witam,
w UFO przez 9 lat użytkowania wymieniałem tylko gumki, i świetnie zdawało to egzamin. A kupowałem..oryginalne z ASO bo według mnie całkiem dobrze dawały sobie radę i w dodatku miałem montaż w cenie.
Co do jakości Denso - mam na ich temat identyczną opinię jak "TypekR". Są ciche to fakt, ale od nowości ze zbieraniem nie jest rewelacyjnie - być może faktycznie trafiłem na felerną partię ale nie będę już z nimi więcej ryzykował.
Pzdr - Artur S.
Comment
Comment