Nie znalazłem na forum podobnego tematu więc zakładam. Jako posiadacz wersji Sport + która ma jako tako ,,usportowione fotele" narzekam na trzymanie boczne w zakrętach którego prawie nie ma. Nie jestem sam, jechały 2 osoby i mają podobne zdanie. Jest jakaś alternatywa wymiany foteli? Dopasowywanie z TR chyba za duże szaleństwo...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Fotele przód - istnieje inna alternatywa?
Collapse
X
-
-
Zamieszczone przez ajan Zobacz postaDopasowywanie z TR chyba za duże szaleństwo...
-
Zamieszczone przez gabler Zobacz postaJak wygląda sprawa u was z zagłówkiem pasażera, bo u mnie jest za bardzo pochylony jakby do przodu brakuje już regulacji
Comment
-
Zamieszczone przez radex99 Zobacz postaOdkopie, a czy w polifcie fotele sie nie zmienily? Aby na nie zapolowac ?
Comment
-
Tu jest kilka słów:
Interesuję mnie opinia osób które miały do czynienia z fotelami "Skórzanymi" czy z Typka. Czy warto dopłacić/zmienić na skórzane? jak się one mają w porównaniu ze szmacianymi ? Z tego co zauważyłem mamy regulację "boczków" jak i w pełnym zakresie lędźwi. Pytam gdyż w poprzednim aucie miałem regulację lędźwi i obecnie tego mi trochę brakuję na dłuższej trasie. Zdaję sobie sprawę nad jakością skóry w Hondzie, bo podobnie było niestety w accordzie. Teraz pytanie wydać 2k na pseudo
Jak już to z Typka, a nie ceratę.
Comment
-
Zamieszczone przez KingKong Zobacz postaOdkopię odkopany temat: czy myślicie że da się zainstalować fotel z elektryką z polifta do przedlifta (exec), tak żeby pełna regulacja działala?
Comment
-
Jak to nie ma jak ma, tylko przed lift tourera szukałem i były sterowane elektrycznie,lędźwia zawsze.
Żeby nie być goło słowny :
Nawet specyfikacja na rynek Polski, bo ta się różni od rynku Niemieckiego.
Sporo osób myli też elegance z exe.
Do tego tylko przed lift miał aktywny tempomat i pakiet aero,jako ciekawostki do jakiego zubożenia doprowadził lift...
Comment
-
Slepak, ty piszesz o ix gen, ja pytam o x.
Chodzi mi o regulację podparcia ud w exe po lifcie, oczekuję że 400km podróż z takim podparciem lepiej zniosę niż bez, bo przymierzając się do fotela standardowego, uda mi wiszą. To że w pelni regulowany elektrycznie fotel nie ma pamięci ustawień to jakiś absurd.
Comment
-
Zamieszczone przez gabler Zobacz postaJak wygląda sprawa u was z zagłówkiem pasażera, bo u mnie jest za bardzo pochylony jakby do przodu brakuje już regulacji, też macie takie wrażenie?
Comment
Comment