Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kierownica Honda Civic X 4D

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Kierownica Honda Civic X 4D

Witam. Mam problem z kierownica w swoim sedanie, tak jak w zalaczniku popekala, nie przypominam sobie abym zahaczyl czymkolwiek, nie nosze rowniez pierscionkow, obraczek itd. Wydaje mi sie ze material pseudo skora jest poprostu marnej jakosci. Czy mial ktos z Was podobny problem??Zgalaszac to na gwarancje, czy stwierdza ze to uszkodzenie mechaniczne? Pozdrawiam112EA95C-847B-4918-B8DD-8570017693A9.jpg50D9F1FC-36A6-419E-B049-F10D5B20CD64.jpg5AA8C639-A44F-4053-9DCC-11B271346A6C.jpg6B48188E-A54C-4020-BB6B-C7DCBD367DFC.jpg699E8F6F-7D04-4E85-AC04-79EB040F8E93.jpg

Zgłosić zawsze możesz to nic nie kosztuje . Nie wygląda jak zadrapanie bo za dużo tych pęknięć. Zrobią zdjęcia i wyślą do H i może wymienią na nową choć lepszą opcją byłoby obszycie prawdziwą skórą .

Comment

A to nie jest przypadkiem od spodni podczas wsiadania do auta, prawą nogą szoruje się po kierownicy, często w jeansach są takie ozdobne guziczki przy kieszeniach, mam takie doświadczenia z własnego przykładu, gdy właśnie tak szorowałem prawą nogą, ale działo się to w ctr9.

Comment

Zamieszczone przez katana Zobacz posta
        A to nie jest przypadkiem od spodni podczas wsiadania do auta, prawą nogą szoruje się po kierownicy, często w jeansach są takie ozdobne guziczki przy kieszeniach, mam takie doświadczenia z własnego przykładu, gdy właśnie tak szorowałem prawą nogą, ale działo się to w ctr9.
        Pewnie masz rację że jest taka możliwość, tyle tylko że ja w swoich jeansach nie mam nic podobnego, a do wczoraj było wszystko w porządku. Zostawiłem auto na parkingu pod pracą i wracając wsiadłem i wyczułem pod ręką chropowatą część kierownicy. Pewnie w ASO uznają że to moja wina, tak jak sugerujesz od zaczepienia spodniami. Spróbuje zgłosić i tak, w razie czego zostaje tak jak wspomniał kolega wcześniej, obszycie kierownicy prawdziwą skórą....Nie wiedziałem że takie dziadostwo teraz robią, wcześniej miałem VIII gen i kierownica była jak nowa.

Comment

Budzyk, jaki masz przebieg ?

Comment

Zamieszczone przez Swoje2 Zobacz posta
            Budzyk, jaki masz przebieg ?
            Przebieg 42 tys mam Honde z 2017 r

Comment

A nie potraktowałeś tego jakoś chemią wcześniej, może jakieś środki do dezynfekcji ? w IX mam to samo, ale to przez małżonkę i jej pierścionki.

Comment

To uszkodzenie mechaniczne mam podobnie. Poprostu jakość obszycia jest marnej jakości.
                Civic Sedan Executive zauważyłem niewielkie pęknięcia na skórze kierownicy. Nie jestem pewien czy to uszkodzenie mechaniczne (choć nie przypominam sobie, abym czymś zahaczył), czy powstałe samoistnie na skutek użytkowania. Wydaje mi się, że już ktoś ten temat podejmował - nawet z dodanym zdjęciem i usterka została usunięta w ramach gwarancji, ale jakoś nie mogę odgrzebać, znaleźć tegoż wątku. Jeśli ktoś ma/miał podobny problem proszę o pomoc. W poprzednich generacjach jeździłem VIII i IX -
                Było: Honda Civic VIII Sport, Honda Civic IX Tourer Sport, Honda Civic X Sedan Executive
                Obecnie: Hyundai Kona N

Comment

Working...
                X