Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Płyn do spryskiwaczy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Płyn do spryskiwaczy

Jeśli ktoś szuka płynu zimowego do spryskiwaczy, który nie śmierdzi to polecam ten od firmy Organika.

Dawno, dawno temu sprzedawali płyn zimowy tej firmy w Biedronce. Dużo osób zaczęło go kupować bo był dobry i sprytnie zmienili producenta (pewnie na tańszego...), ale naklejkę zostawili prawie identyczną (Organika już go nie produkowała).

W Wurthie masz promocje na płyn po 19,50 PLN netto za 5L. Ładnie pachnie i jest dosyć wydajny.

Comment

jakie płyny do spryskiwaczy jeszcze polecacie?

myślę żeby pójść w koncentrat, macie jakiś sprawdzony? - wtedy do rozcieńczania z wodą demineralizowaną?

Comment

Haparts miał tabletki Hondy, ale aktualnie widzę niedostępne.

Comment

Ja polecam płyn do spryskiwaczy od Motula, obecnie po 17,50 zł za 5 L (zimowy). Letni można kupić 20 L za 50 zł. 5L kosztuje 15 zł
          Auto kierownika: Honda Civic VIII gen (FD7) Comfort, R18A2, 2011r. Był Civic VI 1.4 MB2 1995r., Accord VI 1.8 CH6 2001r.
          Auto kierowniczki: Honda Civic VII gen (EU8) LS, Hatchback 5d, D16V1 2004r.

Comment

A ja polecam Sonax Xtreme zimowy nano pro 4L. Przerobiłem różne marki i ten daje sobie znakomicie, właściwie najlepiej, radę.

Comment

Ja stosuje zimowy z TurtleWax- 4l za 17zł.
              Moja Hania
              http://www.civicforum.pl/showthread....-MT-Rallye-Red

Comment

pędzi może ktoś sam jakiś płyn do spryskiwaczy? macie jakiś sprawdzony przepis? :P

Comment

Working...
                X