Witam. Czy ktoś zastanawiał się już nad zmianą tylnego dyfuzora na ten z wersji poliftowej? Jestem ciekaw czy mocowanie będzie pasować i jakie koszta nowego dyfuzora w ASO, a także czy to nie będzie kwestia wymiany całego zderzaka.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Tylny dyfuzor z wersji poliftowej
Collapse
X
-
Poszukaj na civicx.com juz tam zmieniali i z tego co pamiętam nie było większych problemów.
-
Tu są nr katalogowe i opis jak wymienić. Swoją drogą nie jest jakoś drogo, za komplet z USA ok 500zł + koszty wysyłki + ewentualne cło i VAT, u mnie w ASO sam dyfuzor 1193 zł
Comment
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaTu są nr katalogowe i opis jak wymienić. Swoją drogą nie jest jakoś drogo, za komplet z USA ok 500zł + koszty wysyłki + ewentualne cło i VAT, u mnie w ASO sam dyfuzor 1193 zł
https://www.civicx.com/threads/2020-...iffuser.40823/
1128,90
Zamieszczone przez MatiK Zobacz postaWszystko pasuje p&p, ja jutro odbieram i może w czwartek uda się zamontować
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu TapatalkaLast edited by Paluch; 05-02-2020, 08:26.
Comment
-
Zamieszczone przez Paluch Zobacz postaSkąd brałeś? Ciągnąłeś z USA czy Polska ?Zamieszczone przez Paluch Zobacz postaW haparts masz taniej
1128,90
Comment
Comment