Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fotele - przeszczep z sedana do hatchbacka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Fotele - przeszczep z sedana do hatchbacka

Witam, czy orientuje się ktoś, czy fotele z sedana będą pasować do hatchabacka jak 1:1?
    Kolejne pytanie to czy fotele z wersji Executive (pełna elektryka) da się podłączyć do Hachbacka w wersji SPORT?
    Niestety ASO nie umie odpowiedzieć na takie pytanie
    Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi.
    PrzeZar

Posiadam Sporta, więc zapytam z ciekawości jaki jest cel takiej podmianki?

Comment

Elektryka? Chociaż elektryka bez pamięci nic nie daje.

Comment

Zamieszczone przez Theo74 Zobacz posta
        Posiadam Sporta, więc zapytam z ciekawości jaki jest cel takiej podmianki?
        Rozważam podmianę na wersję skórzaną z pełną elektryką, w tym sterowaniem kątem nachylenia siedziska. Główny powód to tragiczna tapicerka w moim aucie. W tym temacie wiele się już tutaj pisało i wiele opinii wymieniło. Mnie się nie podoba, gdyż: brudzi się niemiłosiernie, zaczyna być widać matę podgrzewającą na siedzisku kierowcy. I co bym nie robił, w tym nawet reklamował i próbował uzyskać nową tapicerkę ,to temat i tak powróci.

Comment

Nie potrafię odpowiedzieć na główne pytanie, ale dodam że pełna elektryka jest w tylko w wersji lift (ale bez pamięci ustawień). Przed lift-em elektryczne sterowanie dotyczy tylko podparcia lędźwiowego, reszta jest manualna (wysokość, pochylenie).
          Last edited by Mad_86; 19-09-2019, 23:46.

Comment

Mi już się zeszmacił boczek fotela po stronie kierowcy (po mojej stronie). Widac już trwałe zagniecenie tapicerki.
            A troche z innej beczki ...czy komuś z was skrzypi zamek / zapięcie pasa bezpieczeństwa? Chodzi o skrzypienie podczas jazdy, gdy oczywiście pas jest zapięty..
            Last edited by Theo74; 23-09-2019, 21:30.

Comment

U mnie delikatnie skrzypi nie tyle zamek co mocowanie pasa w słupku B. Cały czas zastanawiam się jak to usunąć. Trochę wstyd z tym jechać do ASO

Comment

Working...
              X