Hej gdzie macie gasnice w wersji Sport/Sport+ ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Miejsce na gasnice
Collapse
X
-
właśnie dziś policjant chciał mi dać mandat za gaśnice w bagażniku, we wnęce na koło gdyż jego zdaniem nie jest w miejscu łatwo dostępnym
powiedziałem ze w tym samochodzie X gen producent nie przewidział odpowiedniego miejsca na gaśnice i aby się skontaktował w tej sprawie z producentem lub odpowiednim organem naszego państwa który wydał homologacje na samochód, a ja w samochodzie nie będę wiercił otwrów i mocowł gasnice tam gdzie on by to widział .Przy kolejnej kontroli inny policjant powie że on widzi gaśnice w innym miejscu
Comment
-
Zamieszczone przez Genio1212 Zobacz postawłaśnie dziś policjant chciał mi dać mandat za gaśnice w bagażniku, we wnęce na koło gdyż jego zdaniem nie jest w miejscu łatwo dostępnymJa tak zrobię, wkurza mnie , że się wala po bagażniku. Teraz mam schowaną w bagażniku, w lewym schowku nadkola, niestety klapka jest troche uchylona....
Comment
-
Zamieszczone przez montada Zobacz postaNa pozór głupie ale z drugiej strony pod względem czasu reakcji na pożar - masz ją pod ręką.
Comment
-
Zamieszczone przez Genio1212 Zobacz postaZ drugiej strony patrząc to co będzie jak pożar wybuchnie pod fotelem lub bliskiej okolicyW takich sytuacjach najważniejszy jest czas reakcji. Nic po pięknie zamontowanej gaśnicy jak czas dotarcia do niej neguje szanse powodzenia na ugaszenie pożaru. Jak zamontuję, to wrzucę info.
Comment
-
Zamieszczone przez montada Zobacz postaOdpowiedź na Twoje pytanie leży tam, gdzie Ty masz wtedy bliżej do gaśnicy, a nie jak daleko ona jest od pożaruLast edited by Gość; 06-09-2019, 20:51.
Comment
Comment