Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zabezpieczenie podłokietników na drzwiach

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zabezpieczenie podłokietników na drzwiach

Czy komuś z Was udało się trawle zabezpieczyć przed brudzeniem (wygląda jak wytarcie) podłokietników na drzwiach ? Znajomy proponuje preparat 303 High Tech Fabric Guard , może macie jakieś doświadczenia.

Podlaczam się do pytania i się zgadzam, masakra. Non stop trzeba przebierać bo wygląda jak wytarte, środkowy tunel analogicznie.

Ktoś coś???

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Comment

Na początku też mnie to strasznie wkurzało i myślałem nad jakimś zabezpieczeniem, aż w końcu obczaiłem, że można to wyczyścić 2 minuty wilgotną mikrofibrą.

Comment

Zamieszczone przez Larry_Nash Zobacz posta
        Na początku też mnie to strasznie wkurzało i myślałem nad jakimś zabezpieczeniem, aż w końcu obczaiłem, że można to wyczyścić 2 minuty wilgotną mikrofibrą.
        Potwierdzam - najlepszy i najszybszy sposób - wilgotna mikrofibra...kilka przeciągnięć i czysto ......na paręnaście dni
        Moja Hania
        http://www.civicforum.pl/showthread....-MT-Rallye-Red

Comment

Podpisuje się pod tym. Jak kładłem ceramikę to zabezpieczyli mi tunel środkowy i podłokietniki jakimś preparatem, ale to nic nie dało. Naskórek z rąk jest wszechobecny. Ale jak szybko się brudzi to jeszcze szybciej się czyści

Comment

Zamieszczone przez marart Zobacz posta
            Potwierdzam - najlepszy i najszybszy sposób - wilgotna mikrofibra...kilka przeciągnięć i czysto ......na paręnaście dni
            Dokładnie Jak szybko się brudzi tak szybko się czyści. Szkoda pieniędzy na zabezpieczenie. Ja mam rękawicę z mikrofibry plus do tego pryskam na nią parę razy Sonax do czyszczenia wnętrz samochodu ( świetnie się sprawdza) - przezroczysta butelka z białą etykietą - i tapicerka jak nowa. Polecam.
            Last edited by montada; 19-08-2019, 17:04.

Comment

Working...
            X