Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wózek dziecięcy w bagażniku 5d

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wózek dziecięcy w bagażniku 5d

Czy w waszych Civikach 5d mieszczą się wózki dla dziecka? Niby pojemność jest ok ale ponoć mało foremny jest ten bagażnik dlatego ciekaw jestem jak to przeważnie wygląda czy trzeba mocno rozkładać wózki a może wcale?

Ja wózek z gondolą Jedo Fyn po złożeniu do jednego poziomu normalnie wkładam i jest jeszcze trochę luzu.
    Moja Honda
    https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

No to ok, wybierając auto miałem się skupić żeby można było z łatwością włożyć wózek i wtedy spotkałem Civica i wyleciało mi to z głowy.
      Za coś takiego można w domu stracić głowę

Comment

nie jest naprawdę źle z pojemnością w hatchbacku... jadąc w lipcu nad Bałtyk spakowałem w bagażnik spacerówkę, dwie niemałe walizki, łóżeczko turystyczne dla dziecka i całą masę innych mniejszych i większych toreb... wszyscy klną na roletkę a przy takich okazjach jej złożenie jest nieocenioną zaletą

Comment

Wózka co prawda nie ładowałem ale 2 spore walizki, 3 komplety rolek z ochraniaczami i kaskami plus jakieś szpargały da się załadować.
          Trochę brakuje mi dziury w bagażniku na dojazdówkę bo jak ją załadowałem to trochę podłoga bagażnika poszła w górę. Ale to chyba przyzwyczajenie z Tourera, że ma się dużo miejsca i człowiek się nie ogranicza
          Ale mimo wszystko trochę do tego bagażnika da się włożyć, choć żona mi ostatnio powiedziała, że jakiś mały ten bagażnik.

Comment

Working...
          X