Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Śmierdzące uszczelki szyb - tzw. zgarniacze

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Śmierdzące uszczelki szyb - tzw. zgarniacze

Od pewnego czasu zaczęło mi śmierdzieć w samochodzie po deszczu. Po dłuższym dochodzeniu zauwazyłem że smród stęchlizny pojawia się po otworzeniu okien.
    Kilka dni temu zjechałem szybami do spodu i bingo śmierdzi zewnęrzna filcowa uszczelka przylegająca do szyby. Czy ktoś z Was miał podoby problem?
    Wizyta w Aso w dniu dzisiejszym niczego nowego nie przyniosła. Zdjęli boczki stwierdzili że nic nie jest zapchane wypryskali wnętrze drzwi jakimś środkiem ale już czuje pocierając palcem w/w uszczelkę że smród jest dalej.
    Na razie próbują umyć ręce, że nikt tego nie zgłaszał etc. Najlepszy był dziś tekst z serwisu - pewnie ktoś Panu śmierdzącą cieczą auto olał. No tak ... wziął strzykawkę i celował stricte na uszczelke pod domem na ogrodzonej posesji w garażu Czyste odbijanie piłeczki a w smrodzie jeździł nie będę idę na wojnę..

Ps. Smród jest w każdych drzwiach - nie wiem czy komponent z którego robili uszczelke coś wydala no normalnie nos urywa

Ocho, zaczyna się nowy temat , lecę po czipsy do żabki

Comment

Piwo już mam, zapraszam na imprezę!

A tak serio to współczuję..nie chciałbym jeździć w smrodzie.

Comment

Coraz więcej usterek wychodzi w 10 gen, trzeba by otworzyć nowy temat raport usterkowości w 10 gen. bo jeszcze chyba takiego nie ma a przebiegi jeszcze nie są duże ,może tez są to choroby wieku dziecięcego i 10 gen będzie lepsza(mniej problemów ) po lifcie ,a co do tematu to współczuje w miarę nowy samochód i coś śmierdzi może jakaś partia tych zgarniaczy była zrobiona z jakiegoś gorszego materiału.Raczej większość jeździ z zamkniętymi oknami i włączoną klimą i są nawet nie świadomi że coś śmierdzi za oknem .
        moja zielona Hanka http://www.civicforum.pl/showthread....nd-Green-Pearl

Comment

Smierdziało od początku czy zapach pojawił się po jakimś czasie???
          Widzę sami współczujący inaczej użytkownicy poprzednich generacji, naprawdę wieeelka usterka, Honda schodzi na psy, a ostatni prawdziwy Civic to dziewiątka jak się nie ma co się chce, to ...
          Napisz jaki masz przebieg i kiedy zakupiłeś auto.

Comment

Zamieszczone przez katana Zobacz posta
            Smierdziało od początku czy zapach pojawił się po jakimś czasie???
            Widzę sami współczujący inaczej użytkownicy poprzednich generacji, naprawdę wieeelka usterka, Honda schodzi na psy, a ostatni prawdziwy Civic to dziewiątka jak się nie ma co się chce, to ...
            Napisz jaki masz przebieg i kiedy zakupiłeś auto.
            5800 km odebrany styczeń 2018
            W zimie okien nie otwierasz , później klima dopiero teraz zacząłem tak poważnie to czuć

Comment

Wątpię czy Honda podejdzie poważnie do tematu "śmierdzące uszczelki". Może ASO dostanie zgodę na ich wymianę w ramach "pozbycia się męczybuły" i raczej nic więcej.

Comment

Zamieszczone przez m26 Zobacz posta
                Wątpię czy Honda podejdzie poważnie do tematu "śmierdzące uszczelki". Może ASO dostanie zgodę na ich wymianę w ramach "pozbycia się męczybuły" i raczej nic więcej.
                Jeśli nie podejdzie to mam już gotowy projekt okleiny na samochód „nie kupuj hondy civic bo śmierdzi „
                Postawie przed ich salonem na kilka dni

Comment

Trzymam za słowo

Comment

Working...
                  X