Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pokrywa bagażnika w sedanie executive

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pokrywa bagażnika w sedanie executive

Witam.
    Już dwa razy zauważyłem po podejściu do samochodu, że mam otwarty bagażnik. Za pierwszym razem pomyślałem, że może nie dokładnie zamknąłem pokrywę, albo kawałek torby dostał się między zamek i klapę, ale za drugim razem bagażnik był pusty. Czy jest to możliwe, żeby ktoś w pobliżu otwierał lub zamykał pilotem swój samochód lub bagażnik i dostroił się do mojego samochodu? Czy ktoś spotkał się może z podobnym problemem?

Raczej nie możliwe by czyiś inny pilot zakłócał Twoejgo pilota. Mi kilka razy bagażnik sie nie domknął ale winna temu byla mata psów która wożę w bagażniku, wchodzi czasem miedzy klapę. Wyrobiłem sobie odruch ciągnięcia za klape żeby sprawdzić czy jest zamknięta na pewno.
    www.simple-events.pl

Comment

Może zamek jest wadliwy? A może coś masz w schowku w drzwiach kierowcy co naciska na guzik od klapy?
      Swoja droga klapa jest tak nieprzemyslana, że nie ma żadnego otworu na rękę czy uchwytu do jej zamykania.

Comment

Dziękuję za podpowiedzi.
        W tej wersji sedana jest możliwość otwarcia bagażnika przyciskiem pod klapą. Oczywiście od tamtej pory sprawdzam dokładnie czy bagażnik jest zamknięty. Jeżeli jest to mało prawdopodobne, żeby dostroić się do mojego samochodu innym pilotem, to przyczyna musi być gdzie indziej. Będę to dalej obserwował. Pozdrawiam

Comment

U mnie zdarzylo sie, ze butelka lezaca w drzwiach kierowcy docisnela przycisk otwierania pokrywy. Zbyt duza butelka nadmienie.
          Było: Honda Civic VIII Sport, Honda Civic IX Tourer Sport, Honda Civic X Sedan Executive
          Obecnie: Hyundai Kona N

Comment

Mi się raz zdarzyło - wystarczy usiąść tak żeby dodatkowe klucze (np. od mieszkania) w kieszeni docisnęły przycisk od pilota samochodu

Comment

Working...
            X